BIRANJE STRANA

I slavne osobe podijeljene u ‘tim Amber‘ i ‘tim Depp‘: Je li podrška s koncerta Paula McCartneya slučajnost?

Glumac i glazbenik dugogodišnji su prijatelji i suradnici, snimili su više spotova, svirali i glumili zajedn

Paul McCartney

 Sputnik/Profimedia

Među ljudima koji su se tijekom pravnih bitaka između Johnnyja Deppa i Amber Heard svrstali na neku od zaraćenih strana mnogo je slavnih osoba. Broj im je narastao naročito s početkom trenutnog suđenja u kojem Depp traži 50 milijuna dolara od bivše supruge za klevetu i koje svijet prati kao najnapetiju seriju.

A na popisu "team Johnny" našao se sada i Sir Paul McCartney. Glazbenik je, ne rekavši ništa konkretno, podržao svog dugogodišnjeg prijatelja Johnnyja Deppa na svojem koncertu u Seattleu u okviru turneje GetBack, kako otkriva PageSix.

McCartney je izveo pjesmu "My Valentine", a u pozadini pustio video-spot snimljen 2012. godine - u kojemu Depp nastupa s Natalie Portman.

Bivši model, humanitarka Jill Veder, koja je bila u publici u Seattleu, objavila je na svojem profilu na Instagramu isječke s koncerta.

"Moglo bi biti kontroverzno objaviti ovaj video s J.D. Nije me briga.", napisala je u objavi Vedder, inače supruga poznatog glazbenika Eddieja Veddera iz Pearl Jama.

Vedder kaže da osobno poznaje Deppa.

"Znam ga samo kao džentlmena... I dok podržavam žene i 'me too' pokret, ujedno znam neke žene koje su uništile živote nevinih i dobrih muškaraca... Johnny Depp… P.S. Ni verbalno zlostavljanje nije cool...Pripazite na jezik."

Kako je naknadno zaključio PageSix, video-spot "My Valentine" dio je McCartneyjevih koncertnih programa još od 2013. godine pa se, vjerojatno, ne radi ni o kakvoj namjernoj podršci Deppu nego slučajnosti. Predstavnici glazbenika nisu im (još) odgovorili na zamolbu za komentar.

image

Scena iz videospota 'My Valentine' u kojem su bili Natalie Portman i Johnny Depp

Planet Photos/Planet/Profimedia

McCartney i Depp su dugogodišnji prijatelji i glazbeni suradnici. Depp je nastupio u više McCartneyevih spotova, pa čak i zasvirao s njim u nekoliko prilika. McCartney se također pojavio u prvom filmu "Pirati s Kariba".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:27