POVRATAK U PROŠLOST

Isplivao zaboravljeni video Aleksandre Prijović, javio se i njezin bivši: ‘Da sam je oženio, sada ne bi morao šljakati‘

Uz to kako ona pjeva, publiku sada zanima i privatni život snahe Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović

 Jutarnji.hr/

Aleksandra Prijović apsolutni je hit u cijeloj regiji. Sve što se zbiva vezano za ženu koja će napuniti pet Arena Zagreb, postaje interesantno, pa je tako na društvenim mrežama nedavno osvanuo i snimak iz 2019. godine u kojem je Aleksandra u tv emisiji Ami G show pjevala pjesmu ‘Dođi‘ Parnog valjka, dok ju je voditelj Ognjen Amidžić pratio na gitari.

Nije to jedina vijest iz prošlosti. Jer, uz to kako ona pjeva, publiku sada zanima i privatni život snahe Lepe Brene. Shvatio je to i folk pjevač Ljuba Peručica s kojim je Aleksandra prije dosta godina bila u ljubavnoj vezi. Ljubi, valjda, ne ide poslovno najbolje, pa sad ljude zabavlja izjavama o svojoj bivšoj dragoj. Tako je nedavno na društvenim mrežama objavio snimku na kojoj on i njegova supruga Katarina miješaju žbuku u svom dvorištu, uz pohvale Katarini koja se pokazala kao bolji majstor od njega, ali i uz komentar:

- Da sam ženio Prijovićku, sada ne bi morao da malterišem - kazao je Ljuba Peručica, dodavši da se samo šalio.

Ljuba je prokomentirao i Aleksandrina nedavna tri uspješna koncerta u Beogradu.

- Nisam bio, iako me moja Katarina nagovarala da odemo. Odustali smo jer je ona sada u poodmaklom stadiju trudnoće. Ja nisam želio na koncert ići sam, ali čestitam Aleksandri koja je uvijek sanjala o tome da će jednog dana puniti Arene. Sada joj se želja ostvarila, i neka je! Drago mi je zbog nje, pamtim je po dobru - kazao je srpskim medijima Ljuba i dodao:

- Meni je čak i pomalo dosadno pričati o Aleksandrinoj i mojoj vezi, ali svjestan sam da ljude to zanima. No, prošlo je stvarno puno godina otkako smo bili skupa. Ta djevojka danas ima svoju obitelj i svoje dijete, ja imam svoju obitelj i čekam svoje dijete. Mi više nismo u kontaktu, ali ako se negdje slučajno sretnemo, uvijek lijepo popričamo - rekao je folk pjevač poznat po hitovima poput ‘Magnet za žene‘, ‘Ti me varaš najbolje‘ ili ‘Erotična‘ čiji stihovi, ne možemo odoljeti a da ih ne podijelimo, glase: ‘Sad mi kaže dotična: baš si životinja, cele noći bila je samo golotinja...‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:17