DAN ZAHVALNOSTI

Ivanka Trump hvalila se kako surfa u ljubičastom bikiniju na umjetnim valovima. A onda se ‘prosula‘...

Ivanki Trump ovo nije prvi put da se okušala u surfanju, ranije je uzela privatni sat surfanja u Miamiju sa svojom djecom

Ivanka Trump surfa na simulatoru valova

 Screenshot/instagram/ivanka Trump/

Ivanka Trump (42) Dan zahvalnosti provela je surfajući na simulatoru valova u ljubičastom kupaćem kostimu. Kći bivšeg predsjednika Donalda Trumpa podijelila je fotografije surfanja na Instagramu sa svojih 7,5 milijuna pratitelja.

Na prvoj fotografiji Ivanka izvrsno drži ravnotežu dok stoji na simulatoru valova s velikim osmijehom na licu i pokazuje svoju zategnutu figuru u jednodijelnom kupaćem kostimu boje lavande s izrezima. Druga fotografija pokazuje Ivanku u padu s daske, a u snimci pokazuje kako uspješno manevrira na valovima dok joj zaposlenik pomaže, pruživši joj ruku.

„Sviđa mi se tvoj kupaći kostim, bar si pala sa stilom“, našalio se jedan pratitelj.

„Želimo video tog pada“, glasio je jedan od komentara.

„Nedostaje tjelovježbe u našoj američkoj kulturi i više inspirirajućih stvari poput ove“, napisao je treći.

„Wow. To je teže nego što izgleda, bravo!“ hvalili su Ivanku.

Ovo nije prvi put da se modna dizajnerica okušala u surfanju. Godine 2021. viđena je kako uzima privatni sat surfanja u Miamiju sa svoje troje djece koje ima sa suprugom Jaredom KushneromArabella (12), Joseph (10) i Theodore (7). Tako su proslavili Majčin dan.

Ivanka i Kushner (42) proveli su vikend za Dan zahvalnosti sa svojom djecom, a ona je u četvrtak na društvenim mrežama objavila fotografije s obiteljskog „noćnog kupanja“.

„Noćno kupanje s ovim puranima! Sretan Dan zahvalnosti“, napisala je uz fotografiju s djecom. Par se vjenčao 2009., a 2021. su kupili vilu vrijednu 24 milijuna dolara u kojoj su proslavili ovaj praznik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:52