FILMSKI HIT

Izašao dugoiščekivani trailer za drugi nastavak ‘Jokera‘: Fanovi oduševljeni Joaquinom Phoenixom i Lady Gagom

38-godišnja glazbenica Lady Gaga pojavit će se u ulozi popularne Harley Quinn

Joker: Folie à Deux, Lady Gaga

 Warner Bros/Ferrari/Profimedia/Warner Bros/ferrari/profimedia

Obožavatelji "Jokera" zadovoljno trljaju ruke - izašao je dugoočekivani trailer nastavka filma "Joker: Folie a Deux" (Joker: Zajedničko ludilo), u kojem glavnu ulogu tumači sjajni Joaquin Phoenix (49). On će ponoviti svoju ulogu Arthura Flecka, odnosno Jokera, no ovoga puta ima i pojačanje! 38-godišnja glazbenica Lady Gaga pojavit će se u ulozi popularne Harley Quinn.

image

ady Gaga kaoHarley Quinn u drugom nastavku ‘Jokera‘

Warner Bros/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Warner Bros/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U objavljenom traileru možemo vidjeti Jokera u mentalnoj ustanovi, u kojoj je završio na kraju prvog nastavka filma. Upravo tamo upoznat će Harley koja smatra da, za razliku od Jokera, nije ništa postigla u životu.

"Probudi se", govori mu stražar tijekom provjere. "Hej, Fleck, imaš li šalu za nas danas?", pita ga.

Zatim ga vode hodnikom okruženog policajcima, a tada mu se pogled sreće s Harley kroz odškrinuta vrata.

Ovaj psihološki triler temelji se na liku Jokera iz stripova DC Comicsa, a prati lik Arthura Flecka, usamljenog muškarca iz Gotham Cityja tijekom 1981. godine. Iza američkog filma iz 2019. godine stoji redatelj Todd Phillips, koji je napisao i scenarij, zajedno sa Scottom Silverom. Bio je to jedan od najuspješnijih i najisplativijih filmova u 2019. jer je s niskim proračunom od otprilike 55 milijuna dolara zaradio više od milijarde.

Vjerujemo da je i Phoenixu film itekako drag s obzirom na to da je on ujedno i prvi film za koji je dobio Oscara za najboljeg glavnog glumca. Novi nastavak zapravo je mjuzikl, a obožavatelji za sada imaju riječi hvale.

Premijera nastavka filma zakazana je za 4. listopad ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:04