TRAČEVI SVE GLASNIJI

Je li ovime Natalie Portman potvrdila raspad braka s mužem koji ju je prevario s mlađahnom aktivisticom?

Magazin je izostavio Millepieda u opisu s kim to Portman živi u Parizu, a i ranije je viđena na dodjeli Zlatnih globusa bez prstena

Natalie Portman i Benjamin Millepied

 Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Već neko vrijeme se šire glasine da je došao kraj braku glumice Natalie Portman i plesača Benjamina Millepieda. Šuškanja su započela oko toga da je Benjamin (46) navodno imao aferu prošle godine s mnogo mlađom ženom, što par nije komentirao za medije.

Na dodjeli Zlatnih globusa u nedjelju Portman je sama prošetala na crvenom tepihu i nije nosila vjenčani prsten. U intervju za WSJ. Magazin nekoliko dana nakon svečane dodjele, dala je naslutiti status svog 11 godina dugog braka.

image

Natalie Portman na dodjeli Zlatnog globusa

Oconnor-arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oconnor-arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Prema Daily Mailu, reporter WSJ. Magazina razgovarao je s glumicom u njezinu domu u Parizu gdje ona živi sa svojim sinom Alephom (12) i kćeri Amaliom (6). Odnosno, samo su izostavili uključiti Benjamina u opis tko to živi s Portman, stoga se nameće pitanje: Je li par prekinuo?

Ranije je Portman viđena bez vjenčanog prstena više puta otkako su krenuli tračevi o Millepiedovoj prevari. Posljednji put je viđena s prstenom početkom lipnja, samo nekoliko dana nakon što je otkrivena njegova navodna nevjera. Tada je francuski magazin Voici objavio priču kako je koreograf varao Natalie s 25 godina starom klimatskom aktivisticom Camille Étienne. People je potom objavio kako je ta romansa s Camille bila kratkog vijeka i da je završila. Navode kako je Benjamin „činio sve što može“ kako bi mu „Natalie oprostila i da održe obitelj na okupu“.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Sipa Usa/Ddp Usa/Profimedia/Sipa Usa/ddp Usa/profimedia

„Natalie drži svoju privatnost za sebe i nema namjeru ovo igrati preko medija. Njezin najveći prioritet je zaštiti djecu i privatnost“, rekao je svojedobno izvor za People.

Početkom kolovoza izvor je rekao za US Weekly kako se par rastaje zbog toga što nisu uspjeli popraviti svoju vezu.

„Nakon što su vijesti o aferi izašle, pokušavali su raditi na braku, ali trenutno nisu uspjeli“, rekao je izvor.

Izvor blizak Portman rekao je za Daily Mail kako su tračevi o raspadu njihova braka samo tračevi i spekulacije i da nije donesena čvrsta odluka.

Izvor je dodao kako Natalie „i dalje ne zna“ želi li se rastati, iako se zbog tračeva o nevjeri osjeća „bespomoćno“.

„Ne zna hoće li povratiti svoju moć ako ostane s njim ili ga ostavi. Stvarno se muči i mora se nositi s time“, dodao je izvor, pa zaključio kako se par i dalje voli i trude se riješiti probleme.

image

Natalie Portman na dodjeli Zlatnog globusa

Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia/Javier Rojas/zuma Press/profimedia

Unatoč glasinama o razvodu, par je i nakon ljeta viđen zajedno. Bili su na FIFA Women‘s World Cup finalu u Sydneyju u Australiji sa svojim sinom. Potom su u rujnu s oboje djece viđeni u Parizu kako izlaze iz stana i ispraćaju djecu u školu.

Podsjećamo, upoznali su se 2009. godine na setu njezinog psihološkog horor filma „Black Swan“ za kojeg je Benjamin radio koreografiju, a vjenčali su se 3 godine kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:10