KRAJ NAKON 7 GODINA

Jedan od najpoznatijih DJ-eva na svijetu prekinuo s 24 godine mlađom djevojkom: ‘Više nisu kompatibilni‘

Njihova veza bila je uzdrmana još 2018. kada je otkriveno da je koristio jednu aplikaciju za upoznavanje dok je bio s njom

David Guetta i Jessica Ledon

 Dame/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dame/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svjetski popularni DJ David Guetta prekinuo je sa svojom djevojkom Jessicom Ledon nakon sedam godina veze.

Par je počeo izlaziti 2015., nedugo nakon što se glazbenik razveo od supruge Cathy s kojom je bio u braku od 1992. do 2014. Guetta i Cathy imaju dvoje djece; Angie i Tima Elvisa.

Izvor blizak Guetti novinarima je sada otkrio zašto je puklo između 54-godišnjeg DJ-a i 30-godišnje kubanske glumice.

- David se udaljio od Jess i njihovi životni stilovi jednostavno više nisu bili kompatibilni. On je morao biti na Ibizi preko ljeta, dok je ona bila u Sjedinjenim Državama, rekao je.

- Imaju toliko zajedničke povijesti da smo svi oko njih mislili da su stvoreni jedno za drugo, ali nije tako ispalo. Nisu potpuno prekinuli kontakt pa se neki od nas nadaju da će riješiti stvari. Prava šteta jer su bili sjajan par, dodao je.

Njihova veza uzdrmana je još 2018., kada je otkriveno da je DJ koristio jednu aplikaciju za upoznavanje dok je bio s glumicom.

- Ulazimo u novu eru bez isprika i s puno uvjerenja, napisala je Jessica nedavno uz snimku koju je objavila na Instagramu i tako dala naslutiti da je između nje i slavnog DJ-a gotovo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:19