PRAVO VJENČANJE?

JESU LI WINONA RYDER I KEANU REEVES VJENČANI? Redatelj 'Drakule' Francis Ford Coppola kaže da misli da jesu

 
 Print screen / Youtube

Poznati filmski redatelj Francis Ford Coppola iznio je teoriju prema kojoj bi Winona Ryder i Keanu Reeves mogli biti vjenčani.

Redatelj Drakule iz 1992. godine, u kojemu glume Ryder i Reeves, uključuje i scenu vjenčanja između njihovih likova. No, čini se da bi odglumljena scena mogla imati i stvarne posljedice, piše Guardian.

Nakon što je snimanje završeno, Coppola nije bio zadovoljan stiliziranom scenom vjenčanja te je odlučio snimiti još jednu, ovaj puta stvarnu scenu vjenčanja i to onako kako bi ona doista izgledala po grčkom pravoslavnom obredu.

Tako je snimljena scena u pravoj grčkoj pravoslavnoj crkvi u Los Angelesu u kojoj je sudjelovao pravi svećenik.

'Scena vjenčanja je snimljena u pravoj crkvi i s pravim svećenikom, pa mislim da su, na neki način, Winona i Keanu zaista vjenčani', rekao je slavni redatelj.

Nešto slično je u jednom intervjuu izjavila i Winona Ryder.

'Mi smo se u Drakuli doista vjenčali. Zaista, kunem se, mislim da smo vjenčani. U sceni vjenčanja, Francis je doveo pravog svećenika. Sve smo obavili kako treba pa mislim da smo stvarno vjenčani.'

Scena vjenčanja u filmu je spojena sa scenom smrti prijateljice koja se pretvara u vampira. Ryder i Reeves piju iz kaleža, a svećenik ih blagoslivlja bijelim ružama prije nego će se energično poljubiti. Kako u sceni likovi ne govore, nije jasno je li svećenik u obredu upotrijebio imena likova ili prava imena glumaca.

Inače, Winona Ryder i Keanu Reeves zajedno su snimili četiri filma. Njihova posljednja suradnja je film koji se također bavi tematikom vjenčanja. Riječ je o romantičnoj komediji 'Destination Wedding' prikazanoj ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:07