‘ZLOSTAVLJAČ‘

Jusuf Nurkić otkrio razlog zašto njegov otac nije bio na vjenčanju: ‘Ljudski izrod, majci od udaranja bubreg otkazuje‘

‘Iz vrlo realnih i ozbiljnih stvari odstranjen je iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme‘, rekao je Nurkić

Jusuf Nurkić i Emina Durić

 Jusuf Nurkić/Instagram

Proteklog je vikenda sudbonosno ‘da‘ izrekao bosanskohercegovački košarkaš, NBA-jevac Jusuf Nurkić, i njegova izabranica Emina Durić. Vjenčanje se održalo u bajkovitom Dubrovniku, točnije utvrdi Lovrijenac, piše Slobodna Dalmacija.

Poseban dan i, kako već kažu mnogi - vjenčanje godine, je na istom mjestu okupio brojne regionalne zvijezde kao što su Petar Grašo, Dino i Viktorija Rađa, Enis i Sabina Bešlagić, Goran Bogdan, Sofija Stojiljković, Tarik i Lejla Filipović te brojni drugi.

No među njima nije bilo njegova oca Hariza, koji se nakon toga javio u medije iz Bosne i Hercegovine i otkrio da nije bio pozvan na vjenčanje te da s Jusufom već nekoliko godina nije u kontaktu.

U komentarima su mu pak mnogobrojni pisali kako nije u redu od njega prekinuti odnose s ocem, na što im je Jusuf odgovorio zbog čega njegov otac nije bio prisutan na njegovu velikom danu.

image
Jusuf Nurkić/Instagram

"Majka, buraz, djed! O biološkom ocu, nasilniku, zlostavljaču moje majke, kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život, i dandanas. Iz vrlo realnih i ozbiljnih stvari odstranjen je iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme", napisao je vrlo oštro i emotivno centar Portland Trail Blazersa.

Dodao je i fotografiju na kojoj se nalaze on i supruga Emina te majka, brat i djed, uz komentar kako je to njegova obitelj.

Nurkić je rođen u Živinicama, a odrastao u Tuzli, no svoju košarkašku karijeru započeo je u Hrvatskoj, gdje je još kao maloljetnik debitirao u dresu Cedevite. Iz Cedevite je 2014. godine otišao izravno u NBA ligu, gdje je danas jedan od najboljih centara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:51