ZNA KAKO JOJ JE

Kad bivše najmoćnije WAG-sice jedna uz drugu stanu: Victoriju Beckham tješila kolegica koja je proživjela sličnu bračnu krizu

Supruge dvojice poznatih nogometaša našle su zajedničku temu jer su oba muškarca tijekom godina bila prozivana zbog nevjere

Victoria Beckham u dokumentarnoj seriji ‘Beckham‘

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Coleen Rooney (37), supruga bivšeg engleskog nogometnog junaka Waynea Rooneya (37), bila je rame za plakanje i osoba od povjerenja Victoriji Beckham (49), u vrijeme kada je njezin brak s Davidom Beckhamom (48) prolazio tešku krizu zbog navodne nevjere i afere s Rebeccom Loos.

Nova Netflixova dokumentarna serija "Beckham" otkrila je niz eksplozivnih detalja o obožavanom Becksu, a golemu pozornost izazvala je Victoria koja je rekla da je u to vrijeme bila "najnesretnija u životu", a to najteže razdoblje u njihovu braku. Coleen, koja je i sama iskusila bol nakon objava o navodnoj nevjeri njezina supruga na naslovnicama britanskih i svjetskih medija, navodno je prva pružila podršku drugoj WAG-sici. Na samom vrhuncu skandala s Rebecom Loos, bila je uz Victoriju, a bila je uz nju i dok se za dokumentarac podsjećala tog teškog vremena.

- Nitko ne zna bolje od Coleen kako se Victorija osjećala - rekao je insajder za magazin OK! - Zato se javila i u vrijeme skandala i sada ponovno. Znate kako se kaže "sve se vraća, sve se plaća" pa je tako i ovdje. Coleen i Victorija bile su tu jedna za drugu u raznim razdobljima njihovih života. Jedna bi vidjela što ona druga prolazi i kako se s time nosi. Coleen je uvijek tu za svoje prijateljice, uvijek uz njih i dobro zna prepoznati prave od lažnih prijateljica, što smo već vidjeli. I dobro zna kako je imati takav život.

image

Coleen Rooney

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Optužbe o aferi s Rebeccom Loos prvi su se puta pojavile neposredno nakon što se David Beckham (48) preselio u Španjolsku, 2003. godine, da bi igrao za Real Madrid. Rebecca, rođena u Španjolskoj, u to je vrijeme bila zaposlena kao njegova osobna asistentica. Kada je izbio skandal, nogometaš je objavio samo jednu izjavu u kojoj je priče o aferi nazvao "suludima". Naglasio je kako je "vrlo sretno oženjen" i kako ima "prekrasnu suprugu i dvoje posebne djece".

Wayne Rooney priključio se Manchester Unitedu godinu dana nakon Davidova odlaska, no Coleen Rooney i Victoria Beckham su se poznavale otprije, a kasnije su bile dio poznate grupe WAG-sica koje su svoje muževe i dečke, engleske reprezentativce, bodrile 2006. godine na Svjetskom kupu u Njemačkoj.

Coleen je bila zahvalna kada joj je Victoria pružila podršku u sličnoj situaciji, kada su krenule priče da je Wayne plaćao seks prostitutkama još 2003. godine. Slične optužbe prema kojima je navodno imao seks s dvije prostitutke, a taj trojac se dogodio u vrijeme dok je Coleen nosila njihovo prvo dijete, pojavile su se opet 2010. godine. I još mnogo puta.

image

Wayne Rooney i Coleen Rooney

Murray Sanders/Dmg Media/Profimedia/Murray Sanders/dmg Media/profimedia

- Očigledno su priče drugačije, no njih su dvije bile top WAG-sice u trenucima izbijanja skandala i morale su mnogo toga proći jer se cijeli svijet time bavio. U vrijeme dok se Wayne loše ponašao, Coleen je bila jako mlada i nova na sceni, a njezin suprug vjerojatno najtalentiraniji i najslavniji igrač uz Beckhama. - objasnio je izvor - Coleen je bila mnogo drugačija od ostalih djevojaka, jer nije ganjala slavu. Nije bila pjevačica. Slava joj je doslovno pala u krilo i ona se ugledala u Victoriju, koja je bila vrlo dobra prema njoj. Coleen to nikad nije zaboravila.

Beckhamovi, danas roditelji Brooklyna (24) Romea (21), Cruza (18) i Harper (12), ne spominju Rebeccu u seriji, niti iznose neku svoju istinu o pričama o nevjeri. No, Victorija sa suzama u očima priznaje da su priče imale negativan učinak na njihov brak. Par je stalno morao negirati tvrdnje iz medija.

- Bilo je to najteže razdoblje jer se činilo kao da je cijeli svijet okrenuo protiv nas - priznala je bivša članica Spice Girls - To je nešto u čemu smo, najiskrenije, bili na različitim stranama. I David je priznao da su kao par osjećali da se "utapaju".

Coleen je prošle godine i sama sudjelovala u jednom dokumentarcu, kada je Amazon Prime napravio priču o njezinu suprugu pod nazivom "Rooney". Coleen i Wayne imaju sinove Kaija (13), Klaya (10), te sedmogodišnjeg Kita i petogodišnjeg Cassa. U tom dokumentarcu je progovorila o svojoj odluci da ustane uz supruga usprkos svemu što se događalo.

image

Netflixov dokumentarac ‘Beckham‘

Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

- To se dogodilo i moram s tim živjeti. Da se ne mogu nositi s tim, završila bih našu priču - rekla je, a navodno je otvorenost Rooneyjevih u tom dokumentarcu potaknula Beckhamove da i sami pristanu u svojem dokumentarcu govoriti i o neugodnim i bolnim temama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:04