OČITO SU NJEZIN TIP

Kate Hudson: ‘Da, privlače me rokeri, ali u njihov životni stil nije se pametno zaljubiti!‘

Glumica je bila zaručena za pjevača benda Muse, bivši muž joj je frontmen The Black Crowesa, a sad je s glazbenikom Dannyjem Fujikawom
Kate Hudson i Danny Fujikawa
 Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

Holivudska glumica Kate Hudson za novi broj časopisa InStyle progovorila je o svojoj ljubavi prema glazbenicima - s trojicom, naime, ima troje djece - dva sina i kći.

S Chrisom Robinsonom (54), frontmenom benda The Black Crowes, u braku je bila od 2000. do 2007. i dobila 17-godišnjeg Rydera.

image
Kate Hudson i Chris Robinson sa sinom Ryderom
Adao/donnelly/Instar Images/Profimedia

Poslije je bila zaručena za pjevača rock sastava Muse, Matta Bellamyja (42), s kojim ima devetogodišnjeg dječaka Binghama Hawna, a s aktualnim partnerom, glazbenikom Dannyjem Fujikawom (34), u listopadu 2018. dobila je djevojčicu Rani Rose.

- Voljela bih reći da sam ja ta koja zapravo privlači glazbenike, ali (pre)očito je da ipak baš ja 'padam' na muškarce iz spomenute industrije. Da, privlače me glazbenici i točka! I znam kako to ljudi doživljavaju i što komentiraju: 'Oh, sviđaju joj se samo rock zvijezde, izlazi isključivo s njima', ili što već. Ali to zapravo nije istina.

Razlog zbog kojeg se tako duboko povezujem s glazbenicima je taj što se svi mi povezujemo s glazbom na način koji zapravo ne morate niti objašnjavati. To jednostavno osjećaš i to je nešto što voliš. Iako se u njihov životni stil definitivno nije pametno zaljubiti! - objasnila je kroz smijeh Kate, čiji je otac Bill također glazbenik, ali glumicu i njezina brata Olivera ostavio je kad su bili djeca.

image
Kate Hudson i Matt Bellamy
Pngmp/Backgrid Uk/Profimedia

- Oprostila sam mu... Imam sjajnu obitelj, imam divnu majku (Goldie Hawn), imam očuha (Kurt Russell) koji je uskočio i odigrao veliku, preveliku ulogu u mom životu, koji mi je bio i više od oca, ali to svejedno ne umanjuje činjenicu da nisam poznavala svog biološkog, pravog tatu - izjavila je nedavno Hudson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:54