NAKON TEŠKE OPERACIJE

Kate Middleton prvi put viđena u javnosti, ali fanovi ne vjeruju da je to ona: ‘Palača te fotografije nije odobrila‘

Vijest je prvi podijelio američki mediji nakon što je Kensingtonska palača apelirala da se Kate oporavi u privatnosti

Kate Middleton

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princeza od Walesa prvi se put pojavila u javnosti nakon operacije abdomena, prenosi Daily Mail. U blizini Windsora vozila ju je njezina majka Caroline Middleton. Neočekivano pojavljivanje Kate Middleton izazvalo je lavinu komentara kraljevskih obožavatelja na X-u jer mnogi smatraju da to nije prava Kate.

Ovu je vijest prvi podijelio američki medij TMZ, nakon što je Kensingtonska palača apelirala da se Kate oporavi u privatnosti. Već je poznato da su odnosi u kraljevskoj obitelji napeti otkako je ujak princeze od Walesa, Gary Goldsmith, poslao prijavu u "Celebrity Big Brother" jer kraljevska obitelj strahuje da bi on mogao odati tajne o njima. "Nisu sretni što ide u ‘Celebrity Big Brother‘. Kate ne treba ovaj stres", kazao je izvor blizak Kate.

image

Kate Middleton

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glasnogovornik princeze od Walesa rekao je da je njezina osobna želja da medicinski podaci budu tajni te da će se vjerojatno javnim dužnostima vratiti prije Uskrsa. Ipak, ta izjava nije smirila Kateine obožavatelje i od tad na internetu kruži hashtag #whereiskatemiddleton uz tekstove u kojima se nagađa gdje je princeza.

Kao i uvijek, šire se dezinformacije i teorije zavjere, a Kensingtonska je palača do sada ignorirala objave na društvenim mrežama. Sada kada je izašla u javnost Kateina fotografija, naglasili su da su to slike paparazza koje Palača nije odobrila. "Držimo do toga da nećemo davati ažuriranja ako nemamo ništa novo za podijeliti. Zadnje što netko želi je tekući komentar o oporavku princeze od Walesa. Ništa se nije promijenilo od izjave u siječnju", njihov je komentar.

image

Kate i William

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Krajem siječnja Kate je napustila bolnicu i vratila se u Windsor. William se tada privremeno povukao iz svoje kraljevske uloge kako bi mogao brinuti za nju i djecu. Zahvalio se i na porukama podrške, osim koje je dobio za Kate, i za one upućene oko Kraljeve dijagnoze raka.

Zdravstvene nevolje obitelji dovele su Williama do toga da snosi veći teret javnih dužnosti. Kate je trenutačno pod nadzorom kraljevskih liječnika uz njegu londonske klinike, s posvećenim fizioterapeutima koji su pri ruci s personaliziranim planom i video pregledom kod kuće. Oporavak od abdominalne operacije s velikim rezom je, kako prenose mediji, dva do tri mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:09