AMERIČKI IDOL

Katy Perry i Lionel Richie odlaze iz showa: Otkrivene zvijezde koje će ih zamijeniti

Zvijezde putuju u Veliku Britaniju kako bi nastupili na krunidbi kralja Charlesa III., ali se onda vraćaju u show

Katy Perry

 Kena Betancur/Afp

Kontroverzna sutkinja "Američkog idola" Katy Perry uzima pauzu - a nju i Lionela Richieja zamijenit će Alanis Morissette i Ed Sheeran u tom popularnom showu. Stanka u showu slavne pjevačice dolazi nakon opetovanih kritika na račun 38-godišnje Perry, kojoj gledatelji zamjeraju da vodi "psihološki rat" protiv natjecatelja, piše The New York Post. Međutim isto tako navode "nemojte se previše nadati, mrzitelji: Perry i Lionel Richie samo su privremeno van projekta jer putuju u Veliku Britaniju kako bi nastupili na krunidbi kralja Charlesa III."

image

Lionel Richie

Screenshot/

Sheeran (32) i Morrissette (48) najavljeni su kao "slavni" gosti suci u nedjeljnoj epizodi "Idola" i pridružit će se country zvijezdi Lukeu Bryanu.

"Lionel i Katy odlaze u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi nastupili na krunidbi kralja Charlesa III. Kakva čast!", rekao je voditelj Ryan Seacrest.

image

Alanis Morissette

Adriana Spaca/Brazil Photo Press Via Afp

"Tako sam uzbuđena što ću vas podučavati i čuti vaše interpretacije mojih pjesama.", izjavila je Morrissette u unaprijed snimljenom videu.

"I iznenađenje... i ja ću biti gost, suditi s Lukeom! Jedva čekam da vas provedem kroz ovu fazu natjecanja i karijere.", nadovezao se Sheeran dodajući da mu je ovo prvi put da žirira u showu. Seacrest je također otkrio da će svaka zvijezda izvesti jedan od svojih hitova, pri čemu će Sheeran pjevati novi singl "Boat", dok će Morrissette otpjevati jedan od svojih klasika.

image

Ed Sheeran

Jason Mendez/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:27