NAKON MAJČINE SMRTI

Kći Olivije Newton John šokirala vijestima: ‘Nisam dobro, ne mogu ustati iz kreveta. Gubim pamćenje...‘

‘Zapostavljala sam samu sebe‘, objasnila je u emotivnom videu kojeg je objavila na Instagramu

Chloe Lattanzi

 Xavier Collin/image Press Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kći pjevačice i glumice Olivije Newton-John, Chloe Lattanzi, javno je obznanila svoje loše zdravstveno stanje, godinu dana nakon majčine smrti.

Ova 37-godišnja pjevačica i glumica rekla je da pati od gubitka pamćenja otkako je prošle godine izgubila majku, a dodala je da se i sama muči ustati iz kreveta.

- Nisam dobro. Patim od gubitka pamćenja i teško ustajem iz kreveta. Zapostavljala sam samu sebe - objasnila je u videu na Instagramu.

- Jedna od najvećih poruka moje mame bila je da se treba brinuti o sebi. Dakle, nestat ću na otprilike tri tjedna jer razvijam zdravstvene probleme u svom umu i tijelu - rekla je Chloe i ispričala se svojoj obitelji i prijateljima jer nije ispunila "neke obveze te rekla da se nada da će nakon povratka s odmora biti bolje".

- Veselim se povratku snage. Vidimo se u šetnji! - dodala je, misleći na majčin godišnji "Walk for Wellness" događaj, koji će se po 10. put održati u Melbourneu ovog listopada. Cilj događaja je prikupljanje sredstava za njenu zakladu za istraživanje raka i ostalih malignih bolesti. Chloe je inače Olivijino jedino dijete, a rođena je 1986., tijekom njezina prvog braka s glumcem Mattom Lattanzijem.

Podsjetimo, Olivia je umrla u 73. godini života u svom domu u Santa Ynezu u Kaliforniji 8. kolovoza prošle godine, nakon 20 godina duge borbe s rakom dojke.

Vodila je nekoliko hrabrih bitaka protiv raka, a nakon prve dijagnoze raka dojke 1992. uspješno je izliječena.

Doduše, ponovno joj je dijagnosticiran 2017. Posljednjih nekoliko godina provela je kod kuće, boreći se za prava životinja i prikupljajući novac za dobrotvorne svrhe na internetu.

U intervjuu za The Guardian 2020. o bolesti je rekla kako je "izrazito dugo bila dio njezina života".

- Osjetila sam da nešto nije u redu. Zabrinjavajuće je kada se to vrati - nastavila je.

U drugim intervjuima, kada su je pitali kako se tako hrabro borila s bolešću, rekla je: ‘Imala sam i imam nevjerojatan život pa nemam nikakvih pritužbi. Svatko prolazi kroz nešto. Svi mi imamo nešto kroz što moramo proći u životu. Ovo je bio moj izazov‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:49