OPASNE PRIJETNJE

KĆI SLAVNE HRVATSKE SPIKERICE BRUTALNO PRETUČENA Život joj se pretvorio u pakao nakon što je spomenula srpskog patrijarha

 Facebook

Beogradska glumica Srna Lango, kći pokojne hrvatske spikerice Dunje Lango Figenwald, dobila je prijetnje smrću i po nalogu Tužiteljstva saslušana je u policiji gdje je dala iskaz, piše Slobodna Dalmacija.

Prijetnje su uslijedile nakon što je glumica na društvenim mrežama iznijela svoj stav o tome treba li pokojnog patrijarha SPC Pavlu proglasiti svecem. Između ostalog, napisala je da, ako bi patrijarh Pavle trebao biti proglašen svecem zbog svog siromaštva, onda bi svetima trebali biti proglašeni i svi građani Srbije, koji isto tako žive.

‘Ne znam tko mi prijeti, ali je neugodno. Nisam nikoga htjela uvrijediti, samo sam iznijela svoje mišljenje’, izjavila je glumica za beogradski Alo po izlasku iz policije.

Srnu su napali prije dvadesetak dana, tukli je šakama i povlačili za kosu, uz prijetnje da će je ‘pojesti mrak’. Napala ju je susjeda kojoj je navodno smetalo gdje glumica parkira svoj automobil, a prijetila joj je i sinom koji navodno radi u tajnoj policiji.

Jesu li prijetnje i napad susjede povezani zbog stajališta glumice o pokojnom patrijarhu, utvrdit će policija, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:07