RADI S BALENCIAGOM

Kim Kardashian na udaru kritika fanova jer je ambasadorica brenda optuženog za pedofiliju: ‘Njoj je bitan samo novac‘

Kim Kardashian objavila je kako je ambasadorica Balenciage na što su fanovi na društvenim mrežama imali burne reakcije

Kim Kardashian

 Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Kim Kardashian (43) postala je ambasadorica Balenciage što se nije svidjelo fanovima jer je godinu ranije brend imao kontroverznu reklamu za djecu i BDSM stvari.

Reality zvijezda objavila je ovo partnerstvo koje vodi kreativni direktor Demna Gvasalia. Majka četvero djece ranije je odbila prekinuti svoje veze s brendom, ali rekla je da je „potresena i zgrožena” zbog fotografija koje su izazvale negativne reakcije prema brendu.

image

Kim Kardashian ambasadorica je Balenciage

Screenshot/instagram/kimkardashian/

Mnogi fanovi bili su razočarani time što je Kim u partnerstvu s brendom i svoje nezadovoljstvo izrazili su na društvenim mrežama.

„Od svih brendova, ona je odabrala onaj koji se suočio s optužbama za nasilje nad djecom. Nisam čak iznenađen”, glasio je komentar.

„Novac joj je jedino bitan”, glasio je drugi komentar pritom je nazvavši „licemjernom”.

Potom su je optuživali da je „bacila moral kroz prozor” zbog novca.

„Zapravo je rekla je*eš Balenciagu kad su bili napadnuti, a sad kad je to sigurno za njezin brend, vratila se?”, pisali su.

Kim se osvrnula na ovu suradnju, koju su podijelili javno i iz Balenciage.

„Već nekoliko godina, Balenciaga dizajni bili su dio mnogih odjevnih kombinacija – i nekih mojih najpoznatijih modnih trenutaka. Ova povijesna modna kuća prihvaća modernost, umjetnički rad i ima inovativan pristup dizajnu pod Demnom. Za mene, ova duga veza je građena na međusobnom povjerenju i posvećenosti da se čini ono što je ispravno. Uzbuđena sam zbog ovog sljedećeg poglavlja za brend i postala sam njihov ambasador”, izjavila je Kim o svojoj novoj suradnji.

image

Kim Kardashian ambasadorica je Balenciage

Screenshot/instagram/kimkardashian/

Kardashian je ranije bila zvijezda njihovih kampanja i šetala je na njihovim revijama.

U studenom 2022. modna kuća bila je napadnuta kad je izbacila reklamu u kojoj su djeca pozirala pored različitih BDSM tematskih stvari.

Kim je također u to vrijeme dobila oštre reakcije publike jer je odbila prekinuti suradnju s Balenciagom i pohvalila njihov način nošenja sa skandalom, iako je tvrdila da je „potresena” i „zgrožena” s fotografijama.

Od tada je jasno pokazivala svoju naklonost brendu i sudjelovala je u njihovoj reklami za nadolazeću kolekciju ljeto 2024.

Nakon nezadovoljstva javnosti, Balenciaga je uklonila sporne objave sa svojih društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:20