POMIRENJE NA VIDIKU?

Kraljevskoj obitelji ‘problem Harry‘ nije ni na kraj pameti: ‘Kate misli da se njemu i Meghan ne može vjerovati‘

Kraljevska obitelj fokusira na izliječenje dvaju svojih članova - princeze Kate i kralja Charlesa III.

Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princeza Kate Middleton i princ William stavili su „problem Harryja” sa strane zbog dijagnoze raka princeze, ali nemaju u planu pomiriti se s njim kada će posjetiti Ujedinjeno Kraljevstvo u svibnju.

Navodno su Harry i Meghan stupili u kontakt s Williamom i Kate privatno u petak nakon što je javno objavljen video da princeza prima „preventivnu” kemoterapiju. Nije jasno je li se radilo o kontaktu putem poziva ili poruke. Također, ne zna se hoće li Harry doći u Ujedinjeno Kraljevstvo zbog ove vijesti.

Strani mediji pišu kako su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa saznali za Kateino stanje putem videozapisa kad i ostatak svijeta. Ekspert za kraljevsku obitelj tvrdi da je Kate odabrala ne podijeliti tu informaciju s Harryjem i Meghan jer „im se ne može vjerovati”, piše The Sun.

image

princ Harry, Kate Middleton i prince William

Paul Marriott/Splash/Profimedia/Paul Marriott/splash/profimedia

Harry bi trebao prisustvovati misi u katedrali Sv. Pavla u Londonu na obljetnici desete godišnjice Invictus Gamesa, sportskog događaja koji je prvi put održan 2014. za ranjene, ozlijeđene i bolesne vojnike i vojnikinje te veterane. Pretpostavlja se da će doći bez Meghan i njihovo dvoje djece Archija i Lilibet, ali to može biti prilika za pomirenje s bratom Williamom.

Izvor blizak Williamu i Kate rekao je da nakon dvije nedavne dijagnoze raka u kraljevskoj obitelji, Kateine i kralja Charlesa III., „Harry problem” je posljednje što im je na pameti, piše The Telegraph.

Izvor je dodao kako je William „uvijek činio sve što je mogao da zaštiti svoju obitelj”, odnosno da se fokusira da osigura Kateinu privatnost i zaštiti njihovu djecu. Izvori su otkrili za New York Post da Meghan i Harry „nisu imali pojma” o Kateinoj dijagnozi.

Ranije je princ Harry opisao Kate kao „stariju sestru koju nikad nije imao” kad se ona zaručila za njegovog brata prije 11 godina. Ipak, odnosi su zahladili kad su Meghan i Harry preselili u SAD.

image

Kate Middleton, princ William, Meghan Markle i princ Harry

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/

Posljednji put Kate je vidjela Harryja nakon smrti kraljice u rujnu 2022., kad su sa svojim bračnim partnerima prošetali Windsorom. Prošlog tjedna netrpeljivost između Williama i Harryja se vidjela jer su se pojavili samostalno na memorijalu za njihovu majku, princezu Dianu. William je napustio svečanost prije nego što se njegov brat pridružio putem videolinka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:27