TEŽAK OPORAVAK

Legendarni glumac nakon 7 velikih operacija: ‘Nakon tog filma, fizički više nikad nisam bio isti‘

Stalloneu je bilo potrebno ugraditi metalnu pločicu u vrat, a bio je izložen i spinalnoj fuziji

Sylvester Stallone i Jennifer

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sylvester Stallone se raspričao o sedam velikih operacija kroz koje je morao proći nakon što je ozlijedio leđa u akcijskom hit filmu "Plaćenici".

Naime, snimao je scenu borbe s profesionalnim hrvačem "Stone Cold" Steveom Austinom te slomio vrat, otkrio je u novoj sezoni reality emisije "Obitelji Stallone", piše Daily Mail.

image

Sylvester Stallone

Millennium Films - Campbell Grobman Films - Media Capital Technologies - Nu Boyana Film Studios/Christophel Collection/Profimedia/Millennium Films - C

- Radio sam gluposti. Režirao sam "Plaćenike" i ponašao se kao idiot i snimao po deseti pokušaj te scene. Sjećam se jednog pada i itekako sam ga mogao osjetiti - prisjetio se.

- Steve je jedini znao. Nikada se nisam oporavio od "Plaćenika". Nakon tog filma, fizički više nikada nisam bio isti, a već sam i ranije upozoravao ljude da ne rade vratolomije sami - dodao je.

Njegova supruga Flavin dodala je kako Sly uvijek "pokušava prikriti bol, pretvarajući se da se ništa strašno nije dogodilo".

- Ne voli da ljudi znaju koliko je puta operirao leđa - dodala je i nastavila kako su u strahu "svaki put kad Sly mora ići na operaciju, jer nikad se ne zna što će biti".

- Stvarno je teško gledati kako moj otac prolazi kroz još jednu bolnu operaciju. Cijelo moje djetinjstvo, on je u bolovima - nastavila je njegova kći Scarlett.

image

Jennifer i kćeri Sistine i Scarlett

Cobra Team - Ipa - Mega/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team - Ipa - Mega/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Povodom spomenute operacije, Stalloneu je bilo potrebno ugraditi metalnu pločicu u vrat, a bio je izložen i proceduri spinalne fuzije. Nadalje, morao je liječiti i iščašena ramena. Također, Sly je nedavno otkrio da je svoje kćeri dao na obuku samoobrane pod okriljem Navy SEALS-a prije nego što su se preselile u New York City.

Inače, 77-godišnja zvijezda ‘Rockyja‘, njegova supruga Jennfier Flavin i njihove kćeri Sophia i Sistine promoviraju drugu sezonu ‘Obitelji Stallone‘. Glumac i njegova obitelj razgovarali su s New York Postom, a Sly je otkrio da je bio toliko nervozan zbog svojih kćeri i oko njihovog preseljenja u New York da je inzistirao na obuci iz samoobrane.

image

Obitelj Stallone

Sonia Moskowitz Gordon/Zuma Press/Profimedia/Sonia Moskowitz Gordon/zuma Press/profimedia

- Ne čudi me što nas je moj tata poslao na nešto takvo jer smo cijeli život bile pod sličnim režimom - ispričale su Stalloneove kćeri. Sophia se prisjetila svog jutarnjeg režima sa Slyjem, koji je uključivao buđenje u 6 ujutro za poprilično neobičan doručak.

- Bila je to rigorozna rutina. Svaki dan bi nas u 6 ujutro tjerao da jedemo jaja s kečapom. Iz nekog razloga, ta kombinacija nam nije sjedala - naglasila je. Sophia je dodala kako je jutarnja rutina uključivala i puno trbušnjaka, sklekova i zgibova, dok se Sistine našalila kako je od njih napravio "prave dečke".

Najmlađa od triju kćeri Slyja i Jennifer Flavin, 21-godišnja Scarlett, studentica koja živi u Miamiju, nije morala proći spomenutu obuku.

- Bila sam tako sretna što nisam bila uključena u ovo - našalila se Scarlett.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:19