STIŽU ČESTITKE

Lindsay Lohan je postala majka: Objavila je i kako su ona i suprug financijaš nazvali sinčića

Glumica s epitetom najzločestije cure Hollwyooda se smirila. Njezin brak s financijašem Baderom Shammasom okrunilo je i prvo dijete

Lindsay Lohan

 Jamie Mccarthy/Newscom/Profimedia/Jamie Mccarthy/newscom/profimedia

Lindsay Lohan (37) postala je mama. Svoje prvo dijete, glumica s epitetom "najzločestije cure Hollywooda", dobila je u braku s financijašem Baderom Shammasom, jednim od direktora Credit Suissea. Par je dobio dječaka kojeg su odlučili nazvati Luai. Ime, objasnili su u objavi preko svojih predstavnika, ima arapski korijen, a znači "snažnu i stabilnu osobu". Dječak je rođen 17. srpnja u bolnici u Dubaiju gdje par živi.

image

Lindsay Lohan

lsn/Kcs Presse/Profimedia/ lsn/kcs Presse/profimedia

Lohan se, kako se čini, napokon oslobodila svojih demona koji su je pratili gotovo cijelu karijeru koja je počela vrlo rano. Nema više ovisnosti koja je jako utjecala na poslovni i privatni život te joj donijela niz problema sa zakonom.

Radila je razne poslove, vraćala se na scenu, pokušavala popraviti stvari, no sve do 2015. godine vukla je repove raznih uvjetnih kazni, a njezin ljubavni život (naročito zaruke s ruskim bogatašem Egorom Tarabasovim i navodni fizički obračuni) i veze bili su tema žutog tiska. Od 2017. i prekida zaruka, uspjela je koliko-toliko preuzeti kontrolu nad vlastitim životom.

S Baderom Shammasom je uspjela zaštititi privatnost - u studenom 2021. godine objavila je na društvenim mrežama da su se zaručili, uz komentar: "Moja ljubav. Moj život. Moja budućnost. #love" i emoji prstena s dijamantom. U srpnju prošle godine magazin People objavio je da se par tajno vjenčao, a Lindsay je to kasnije potvrdila i objavom na Instagramu u kojoj je napisala kako je "najsretnija žena na svijetu".

Njezin je profil bio i mjesto objave da čekaju svoje prvo dijete, u ožujku ove godine. "Osjećamo se blagoslovljeno i uzbuđeni smo!", napisala je tada Lindsay koja je, nakon objave trudnoće napravila novi poslovni iskorak te u suradnji s jednom tvrtkom pokrenula svoju liniju opreme za bebe, od kolijevki do zidnih ukrasa i posteljine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:25