NASTAVAK DRAME

Ljubavnici napravio drugo dijete, žena ga izbacila na ulicu, a onda uslijedio preokret: Supruga mu je trudna?!

‘Tko zna što će biti, ali žele zajedno ploviti ovim vodama na najbolji mogući način. U potpunosti su predani svojoj djeci‘, kazao je bliski izvor

Kyle Walker i Annie Kilner

 Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Ovotjedna drama za Annie Kilner, suprugu engleskog nogometaša Kylea Walkera, se nastavlja. Jedan je izvor za Daily Mail rekao da je Kilner ponovno trudna i da je dijele možda dva mjeseca do poroda. Potvrda ove vijesti još se čeka od njezina predstavnika.

"Ovo je san za Annie, ima tri dječaka i voljela bi imati još djece", kazao je izvor pa dodao da situacija između nje i Kylea nije najbolja, ali da bi dijete moglo biti ono što će im izmamiti osmjeh na lice.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Tko zna što će biti, ali oni žele zajedno ploviti ovim vodama na najbolji mogući način. Oboje su u potpunosti predani svojoj djeci", dodao je izvor. Zvijezda Manchester Cityja, nakon što ga je supruga izbacila iz kuće, ispričao se za uzrujanost koju joj je uzrokovao.

"Annie je nevjerojatna žena i mogu se samo ispričati za uzrujanost koju sam joj uzrokovao. Zamolio bih za privatnost cijele naše obitelji, a posebno naše male djece, dok prolazimo kroz ova teška vremena", napisao je Walker.

image

Kyle Walker isprika

Screenshot Instagram/ Kyle Walker/

Kao što znamo, par je nedavno objavio da se rastaje, nakon 13 godina braka u kojem su dobili troje djece, zbog njegovih navodnih nevjera. Walker, čini se, želi popraviti svoj odnos s Kilner, ali bliski izvori strahuju oko tog ishoda jer za sada ne izgleda obećavajuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 01:27