BLISKE SU

Majka posrnule glumice otkrila kako joj je kći nakon razvoda: ‘Stvarno joj je trebala podrška...‘

Candy i Tori Spelling u svom donosu imale su uspone i padove, ali od objave razvoda u lipnju 2023. su bliske, tvrdi izvor

Tori Spelling

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Candy Spelling podržava svoju kćer Tori Spelling tijekom razvoda. Podijelila je to za People na MOCA Gala 2024. koji se održao u Los Angelesu u subotu. Candy (78) je rekla da se Tori (50) oslanja na nju tijekom razvoda od supruga Deana McDermotta s kojim je bila 18 godina.

"Pa, stvarno joj je trebala podrška", rekla je Candy i dodala da joj je "puno" značilo što može pomoći svojoj kćeri.

image

Candy Spelling

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

"Sve je dobro", nastavila je Candy koja je desetljećima bila u braku s TV producentom Aaronom Spellingom prije njegove smrti 2006. u dobi od 83 godine.

Tori je službeno podnijela zahtjev za razvod od McDermotta (57) u ožujku, nekoliko mjeseci nakon što je par objavio da se rastaje u lipnju 2023. Glumica iz "Beverly Hillsa" i njezina majka već su bile udaljene i imale su uspone i padove u svom odnosu, ali izvor blizak obitelji nedavno je rekao za People da su Candy i Tori bile u dobrim odnosima odmah nakon objave rastave.

"Obećala je Tori da će ona i njezina djeca biti zbrinuti i da u budućnosti ne bi trebalo biti nikakve financijske nesigurnosti", rekao je izvor o Candy u srpnju 2023. te dodao da se Candy zbližila sa svojim unucima Liamom Aaronom (17), Stellom Doreen (15), Hattie Margaret (12), Finnom Davey (11) i Beau Dean (7).

image

Tori Spelling i Dean McDermott

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia/Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

U rujnu 2023. Tori je na Instagramu odala počast svojoj mami povodom njezina rođendana.

"Volim te. Zahvalna sam što sam tvoja kći. Neka od mojih najsretnijih sjećanja uključuju kako sam se toliko smijala s tobom i plakala od smijeha nekontrolirano", poručila je Tori tada majci.

"I ja sam toliko otporna i snažna i toliko toga dugujem tebi. Jake su žene u našoj obitelji. Ja to prenosim dalje. Voljela sam i još uvijek volim gledati horor filmove u krevetu s tobom", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:28