GLUMAC POHITAO U BOLNICU

MAJKA SLAVNOG KOMIČARA DOŽIVJELA TEŠKU PROMETNU NESREĆU Krivac za frontalni sudar pobjegao, Barbaru su krvavu vadili iz automobila

Russell Brand i mama Barbara
 Profimedia, TEMP Rex Features

Majka glumca i komičara Russella Branda doživjela je tešku prometnu nesreću kad je nepoznati vozač udario njezin automobil i pobjegao.

71-godišnja Barbara Brand vozila se u Russellovom Audiju A8 s vozačem kad je vozač Vauxhall Astre izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotni trak i sudario se s Audijem.

Barbaru su krvavu izvukli sa zadnjeg sjedala i odmah prevezli u bolnicu, a u nesreći je ozlijeđen i njezin vozač. Nemarni je vozač navodno pobjegao u Golfu i za njim se traga. Russell je odmah otkazao nastupe i stigao u Aberdeen u bolnicu.

Svjedok nesreće je za britanski Sun ispričao: ‘Astra se pojavila iza ugla i vozač je očito izgubio kontrolu. Direktno je udario u Audi. Vozač je izašao iz automobila i srušio se. Russellova mama je ostala pričepljena, nije se mogla pomaknuti. Dodatno ju je stezao pojas preko prsa. Bila je u velikim bolovima, vikala je i ljudi su pomogli izvući je. Bila je u jako lošem stanju na nosilima, krvarila je iz nosa i iz stražnjeg dijela glave. Razgovarali smo s njom da je podržimo budnom.’

Nesreća se dogodila nešto prije podne, a gđa Brand je bila na putu da pričuva Russellovu kćer Mabel.

Barbara i Russell su jako bliski i glumac to nikad nije skrivao. Dok je bio malen, majka mu je preboljela rak maternice, a prošle se godine liječila od raka dojke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:43