NI U 61. NE RAZMIŠLJA O MIROVINI

'MENI JE ŽAO MOG DJETETA' Legendarna kraljica sevdaha Hanka Paldum otvorila dušu o svom životu i sinu kojeg je izbacila iz svog doma

 Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

Hanka Paldum ovih je dana boravila u Zagrebu zbog nastupa u Lisinskom u sklopu koncerta posvećenog sevdahu. Pjevačica je za InMagazin izjavila kako svoj cijeli život smatra jednom sevdalinkom.

- Pun je sreće, boli, čežnje, tuge, pa i suza krene, onako kako i ljudi osjećaju sevdalinku kad je izvodimo na sceni - zaključila je kraljica sevdaha, kako je od milja nazivaju mediji.

Ni u 61. godini ne pomišlja na mirovinu.

- Pjevat ću dokle budem imala motiv za to, a motiv se stvara u nama samima. Kad osjetite da možete ponuditi nekome nešto i taj netko to primi zdušno, naravno da ću nastaviti da tako djelujem. Stalno me tjeraju da krenem u studio, ali previše sam okupirana nekim životnim stvarima koje mi oduzimaju vrijeme i energiju, ali morat ću - priznala je Hanka, a pritom je i mislila na probleme sa sinom Mirzdaom koji je osuđen za uzrokovanje prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene tri osove. Tada je bio pod utjecajem narkotika, a Hanka ga je izbacila iz svog doma.

- Moje je dijete poseglo za stvarima koje stječu lažna obećanja da će postati netko i nešto na brzinu. Svaki roditelj želi da mu dijete bude fantastično, savršeno, odgojeno. Ja sam djecu odgojila, svi mogu reći da su krasno odgojena, ovo gledam u kameru i kažem istinu, ali dešavalo se da je moj sin ponesen ovim stvarima koje sam spomenula - izjavila je i dodala da će dok se u društvu neke stvari ne promijene djeca stradati.

- Meni je žao mog djeteta i svakoga koje krene lošim putem i onih koji od takve djece dožive neugodnosti - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 21:21