IDEALAN MUŠKARAC

Miljenik mnogih Srpkinja zapeo za oko i poznatoj pjevačici: ‘Voljela bih zaglaviti u liftu s Čedom‘

Pjevačica tvrdi da joj u izboru partnera nisu bitni moć, poslovni uspjeh i financije

Grupa ‘Hurricane‘

 Sander Koning/Anp Via Afp

Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", govorila je o svom ukusu za muškarce tijekom ‘Ami G showa‘ na srpskoj televiziji, a kao idealnog muškarca navela je lidera stranke LDP, Čedomira Jovanovića.

Miljenik mnogih Srpkinja svidio se i pjevačici koja ga je opisala kao šarmantnog i zgodnog. Također, dodala je da najbolje izgleda od svih srpskih političara i priznala "da bi voljela s njim zaglaviti u liftu".

image

Čedomir Jovanović

Medin Halilovic/Anadolu Agency Via Afp

Iako je prvenstveno bacila oko na popularnog Čedu, nova.rs prenosi da joj u izboru partnera nisu bitni moć, poslovni uspjeh i financije.

image

Čedomir Jovanović

Goran Sebelic/Cropix

- Novac mi nije presudan. Muškarac koji je sa mnom u vezi ne mora imati hrpu novca, jer je nemam ni ja. Prije bih bila s momkom od 30 godina koji radi za 30 tisuća dinara, a koji me podržava i lijepo izgleda, nego s čovjekom od 70 godina koji na računu ima 70 milijuna eura. Nije sve u parama - rekla je predstavnica Srbije na prošlogodišnjem Eurosongu.

Nikolić tvrdi da je veliki problem pjevačicama naći muškarca koji će imati razumijevanja za njihov posao.

- Često smo odsutne od kuće. Zbog koncerata i nastupa stalno putujemo, a kad smo kod kuće, onda snimamo pjesme i emisije…Zbog toga imamo malo vremena za partnera - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 08:24