PRLJAVI DETALJI

MONSTRUOZNE OPTUŽBE BIVŠE DJEVOJKE POZNATOG GLUMCA KOJA SE UBILA 'Uveo si me u svijet kokaina, prostitucije, psihičkog zlostavljanja i raznih bolesti'

 Profimedia, AKM-GSI

U pismu koje je napisala Cathrione White, bivša djevojka poznatog hollywoodskog glumca na svom iPadu dvije godine prije samoubojstva, Jima Carreyja se optužuje da je odgovoran što je ona dobila herpes i što ju je upoznao s drogama.

Pismo kojeg je napisala prije smrti javnosti je prezentirao odvjetnik koji na sudu zastupa njezinu obitelj.

U poruci Cathriona White optužuje glumca da joj je uništio život, a napisala je da joj je prenio spolne bolesti i da bi joj se zbog toga trebao ispričati.

'Upoznao si me s kokainom, prostitutkama, psihičkim zlostavljanjem i bolestima', napisala je.

Detaljnije je opisala svoje duševno stanje: 'Odbacio si me nakon što si uzeo od mene sve što je vrijedilo.'

'Prije tebe možda nisam imala mnogo, ali imala sam poštovanje i bila sam sretna osoba', napisala je.

Nije poznato je li Cathrione poslala pismo Carreyju prije nego što je počinila samoubojstvo.

U optužbi za ubojstvo koju je podnio bivši suprug Cathrione White on tvrdi da je glumac nabavio vrlo opasne i u ovom slučaju smrtonosne lijekove koje je kupio pod pseudonimom Arthur King. Prema pisanju Varietyja White je upotrijebila ove lijekove za samoubojstvo.

Jim Carrey je podnio kontratužbu kojom ih optužuje za iznudu. Carrey je opisao Cathrione kao lijepu, ali nezrelu i emocionalno nestabilnu ženu.

Carrey je odbacio tvrdnju da je Whiteovoj prenio spolne bolesti uz tvrdnju da je ona te bolesti već imala prije ulaska u odnos s njim. Priznao je da joj je platio određeni iznos novca da medijima ne kaže da je herpes dobila od njega. Kazao je da je njegova bivša djevojka počinila samoubojstvo 2015. jer je bila kriva zbog novca kojeg je pristala uzeti.

'Napravio sam grešku prije tri godine jer sam pristao na iznudu da lažne tvrdnje o meni ne bi izašle u javnost.', kazao je Carrey.

Michael Avenatti, koji predstavlja obitelj Cathrione White, za časopis People je rekao kako pismo pokazuje svijetu kako ju je Carrey tretirao dok je bila živa i razornost njegovog neodgovornog ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:33