POPUT MLADIĆA

Na terenu je bio spektakl, ali svi su gledali u svečanu ložu: ‘Nevjerojatno, pa taj čovjek ne stari!‘

Dvostruki oskarovac snimljen je na Wimbledonu u loži u društvu redatelja Guya Ritchieja i producenta Jeremyja Kleinera

Brad Pitt 

 Glyn Kirk/Afp/Profimedia/Glyn Kirk/afp/profimedia

Svi i dalje pričaju o maestralnoj pobjedi Španjolca Carlosa Alcaraza nad Novakom Đokovićem na teniskom turniru Wimbledon, no osim samih igrača, veliku pozornost svjetskih medija privukla su i poznata lica koja su s tribina pratile meč.

A najveća zvijezda definitivno je bio Brad Pitt. Naime, slavni holivudski glumac i dvostruki oskarovac trenutačno u Europi snima film o Formuli 1.

Nakon što je viđen na Velikoj nagradi Velike Britanije, produkcija njegovog novog projekta prekinuta je zbog štrajka sindikata SAG-AFTRA u Hollywoodu, no umjesto da se vrati u SAD, miljenik žena ostao je u Engleskoj kako bi uživao u vrhunskom tenisu. Snimljen je u loži u društvu redatelja Guya Ritchieja i producenta Jeremyja Kleinera.

- Nevjerojatno! Brad Pitt ima 59 godina. Tri godine stariji je od obojice natjecatelja na terenu zajedno - Đoković ima 36, a Alcaraz tek 20 godina. No unatoč značajnim razlikama u godinama, Pitt, Đoković i Alcaraz izgledaju skoro kao vršnjaci... Taj čovjek jednostavno ne stari! U čemu je kvaka?! - nizali su se komentari na društvenim mrežama na račun Bradova mladolika izgleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:59