STIŽE PRINOVA

Najpoželjniji holivudski neženja čeka prvo dijete: Srce mu je osvojila bivša partijanerica koja danas uživa u šahu

Jako sam uzbuđen zbog toga, oboje smo jako uzbuđeni - poručio je glumac

Henry Cavill i Natalie Viscuso

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Slavni glumac Henry Cavill već dugo slovi za jednog od najpoželjnijih neženja u Hollywoodu, a sada je otkrio da očekuje svoje prvo dijete s djevojkom Natalie Viscuso.

40-godišnja zvijezda filmova o ‘Supermanu‘ i omiljeni The Witcher, potvrdio je radosnu vijest za Access Hollywood na premijeri filma ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare‘.

"Jako sam uzbuđen zbog toga. Natalie i ja smo jako, jako uzbuđeni!, rekao je glumac.

Cavill i njegova 34-godišnja djevojka zajedno su već gotovo tri godine, a zvijezda ‘Justice Leaguea‘ javno je otkrila da je u sretnoj vezi 2021. kada je na Instagramu podijelio snimku na kojoj igraju šah. Par je debitirao na crvenom tepihu na premijeri filma ‘Enola Holmes 2‘ 2022.

Natalie radi kao holivudska izvršna direktorica na televiziji, a nakratko je iskusila i kako je to biti pred kamerama jer se još kao tinejdžerica pojavila u MTV-jevom hitu ‘My Sweet 16‘. Njezin je otac Michael bivši mogul jednog noćnog kluba, što je dovelo i do njezina pojavljivanja u popularnoj TV emisiji koja je kasnije postala svjetski hit.

Opis epizode je glasio: "S 15 godina, Natalie živi u kući vrijednoj 5 milijuna dolara i vozika se gradom u tatinim Bentleyjima i Ferrarijima. Što bi više mogla poželjeti? Možda da postane najpopularnija cura u školi?"

image

Henry Cavill i Natalie Viscuso

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Sada se, izvršna direktorica iz Novog Meksika, koja živi u Kaliforniji, voli družiti u prirodi sa svojim dečkom i njihova dva psa.

Izvor blizak paru ranije je rekao za Daily Mail da su se Henry i Natalie upoznali prije mnogo godina nakon što su im se ‘ukrstili putevi‘ dok su radili u istoj industriji, ali je romansa konačno procvjetala tijekom lockdowna uzrokovanog koronavirusom.

"Henry se prvi put povezao s Natalie prije mnogo godina, i iako romantična iskra nije odmah planula među njima, ostali su u kontaktu", objasnio je izvor. "Iako su za vrijeme lockdowna putovanja bila strogo ograničena, Natalie je doletjela iz SAD-a u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi mogla biti s Henryjem, a mogli su proći nezapaženo među znatiželjnim prolaznicima u Berkshireu dok su zajedno posjećivali lokalne tržnice. Kao iznimno poznati glumac, Henry je obično vrlo diskretan po pitanju svog osobnog života i veza, ali je opčinjen Natalie, koja je bila partijanerica i ambiciozni model od malih nogu, čak je glumila u MTV-evom hitu ‘My Super Sweet 16‘", dodao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:33