DRSKI RAZBOJNIK

‘Najseksi sportašica‘ i njezina prijateljica brčkale se u plićaku, snimljena je panika koja je uslijedila: ‘Krade nas!‘

Video koji Alica Schmidt objavila na TikToku sugerira da im je vrećicu s hranom ukrao smeđi babun

Alica Schmidt i Michelle Janiak

 Alica Schmidt/Tiktok

Njemačke atletičarke Alica Schmidt (25) i Michelle Janiak (26) posjetile su u četvrtak plažu Kogel Bay na jugozapadu Južnoafričke Republike.

Schimdt, koju na društvenim mrežama Instagram i TikTok prati ukupno sedam milijuna korisnika (pet na Instagramu i dva na TikToku), objavila je video na kojem se može vidjeti kako njih dvije u laganim ljetnim haljinama, japankama i sa sunčanim naočalama na glavama uživaju na pješčanoj plaži koju svako malo zapljusne morski val.

Na videu se zatim može vidjeti da su Schmidt i Janiak haljine zamijenile kupaćim kostimima te utrčale u vodu kako bi se osvježile. Dok su se brčkale u plićaku, njih su dvije, naoko, spazile nešto neobično te su se brzim korakom vratile do svojih stvari koje su, prema svemu sudeći, ostavile na plaži. Naime, čini se da su prema svojim stvarima potrčale jer im je smeđi babun ukrao vrećicu s hranom i pogostio se.

"Ne vjerujem što se dogodilo", napisala je Schmidt uz video.

Video pokazuje da se Schmidt nakon toga još jednom osvježila u moru te da ju je za to vrijeme spomenuti lopov promatrao.

@alicaschmidt Ich glaubt nicht was passiert ist #kogelbay #kapstadt ♬ Originalton - alicasmd

Schmidt se natječe u utrkama na 400 metara, 400 metara s preponama i 200 metara. Kad je imala 19 godina, bila je članica njemačke štafete 4x400 metara koja je na Europskom atletskom prvenstvu za mlađe od 20 godina osvojila srebrnu medalju. Dvije godine poslije, bila je članica njemačke štafete 4x400 metara koja je na Europskom atletskom prvenstvu za mlađe od 23 godina osvojila broncu.

Australski časopis Busted Coverage proglasio ju je 2017. "najseksi sportašicom".

Janiak se natječe u utrkama na 400 metara i 200 metara. Prošle je godine na Njemačkom atletskom prvenstveno osvojila zlato u štafeti 4x100 metara. Iste je godina na Njemačkom dvoranskom atletskom prvenstvu osvojila zlato u štafeti 4x200 metara koja se trčala na kratkoj stazi.

Janiak na Instagramu prati 46 tisuća korisnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 19:28