SLIJEDI OPERACIJA I ZRAČENJE

NAJTEŽI DANI JEDNOG OD NAJPOPULARNIJIH SVJETSKIH PJEVAČA Vratio mu se tumor na mozgu

 CROPIX

Jedan od najpopularnijih pjevača današnjice John Newman (26) potvrdio je da mu se vratio tumor na mozgu, no kazao je i kako će se nastaviti baviti glazbom.

Ipak, mladi pjevač možda će morati uzeti pauzu iduće godine kako bi se podvrgnuo liječenju pošto su doktori ovog puta na benignom tumoru pronašli i neke zloćudne kancerogene stanice, što znači da će nakon operacije ići na zračenje, a trebat će se i odmarati.

- Zna za to već neko vrijeme, no rekao je samo članovima uže obitelji. Sada je počeo o tome govoriti ljudima, jer će uskoro trebati na liječenje - kazao je izvor blizak Newmanu za The Sun.

- Na sreću, tumor je već neko vrijeme iste veličine pa će operacija moći pričekati iduću godinu. Prvi put John je bio prestravljen, no sada se čini puno mirniji i ima puno povjerenje u liječnike. Pokušava ostati pozitivan koliko je to moguće, iako je ovo vrlo iscrpljujući period za njega - dodao je izvor.

Newman, koji je 23. lipnja nastupio kao headliner drugog dana Zagreb Calling Festivala na Šalati, prvi put je otkrio benigni tumor 2012. godine kada se liječniku požalio da ima problema s vidom. Tada nije htio otkriti puno detalja o liječenju, samo je rekao obožavateljima da ne brinu.

- Ništa me neće zaustaviti da se i dalje bavim glazbom. Ljudi se ne bi trebali brinuti, prognoza je dobra... ima puno gorih slučajeva. Nadam se da će moja bolest na neki način podići svijest i ljude da se testiraju što je ranije moguće. Ja spadam među one sretnike koji su to otkrili na vrijeme - kazao je Newman kad mu je tumor prvi put otkriven.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:54