TKO JE MIJENJA?

Nakon brojnih kontroverznih komentara, stiže zamjena za Katy Perry u popularnom showu?

Suočila se s kritikama nakon što se našalila i osramotila natjecateljicu zbog toga što je nosila šljokice, a drugu jer je mlada majka

Katy Perry

 Abc/Planet/Profimedia/

Pjevačica Katy Perry će privremeno biti zamijenjena kao članica žirija "American Idola" zbog odlaska u Veliku Britaniju, odnosno, na krunidbu kralja Charlesa.

Kako piše Page Six, njen kolega sudac Luke Perry najavio je da će nekoliko "velikih holivudskih zvijezda" zamijeniti Perry i pjevača Lionela Richieja jer oboje nastupaju 6. svibnja u dvorcu Windsor. Country pjevač, kojem je pripala uloga suca u popularnom "American Idolu", tvrdi da su "natjecatelji showa često pjevali pjesme zamjenskih sudaca, češće nego njegove".

image

Katy Perry

Kena Betancur/Afp

Doduše, ovaj bi odmor mogao biti dobra stvar za Perry, koja je nedavno bila kritizirana zbog svojih komentara upućenih natjecateljima showa. Prije samo nekoliko tjedana, pjevačicu je izviždala publika jer je kritizirala izbor odjeće jedne od natjecateljica, Nutse Buzaladze.

- Nutsa, svaki put kad izađeš na pozornicu kao da blještavilom bombardiraš pozornicu - rekla je i nastavila s kritikom.

- Slušaj, idući put ne želim vidjeti ni jednu šljokicu na tebi, ni jedan komadić sjaja. Znam da će to biti teško - dodala je Perry. Iako se Perry pokušala braniti, to nije bio prvi put da je pjevačica razočarala publiku.

Prošlog mjeseca, suočila se s kritikama nakon što se našalila i osramotila natjecateljicu Saru Beth Liebe, mladu majku troje djece.

image

Katy Perry na Met Gali 2022.

Angela Weiss/Afp

Prije nego što je Liebe krenula s audicijom, rekla je Perry, Bryanu i Richieju da ima 25 godina i troje djece, na što je Perry ustala i htjela leći na stol žirija. Liebe je komentirala da će se i ona onesvijestiti ako Perry legne na stol, na što je pjevačica prokomentirala da je već "previše ležala na stolu", misleći na onaj u sali za porod. Nakon što su njeni komentari izazvali žestoku reakciju, Liebe se obratila putem TikToka kako bi podijelila svoje osjećaje o tom trenutku.

- Bilo je neugodno čuti to na TV-u i bilo je bolno - rekla je perspektivna natjecateljica, koja je na kraju napustila to pjevačko natjecanje. Kasnije je progovorila o "sramotnom" i "bolnom" trenutku na TikToku.

- Mislim da je to što žene podržavaju i uzdižu druge žene jako cool, ali smatram da je posramljivanje mama jadno i smatram da je dovoljno teško biti mama i žena - objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:21