REAKCIJA IZ PALAČE

Nakon šuškanja o zdravlju Kate Middleton, javili se njeni predstavnici: ‘Da imamo bilo kakve nove informacije, rekli bismo‘

Iz Kensingtonske palače reagirali su na razne priče koje se internetom šire o zdravlju Kate Middleton

Kate Middleton

 Odd Andersen/Afp

Tim princeze od Walesa Kate Middleton oglasio se nakon što su tijekom proteklih nekoliko dana počele bujati razne teorije zavjere o zdravstvenom stanju buduće kraljice Ujedinjenog Kraljevstva. Ona je krajem siječnja bila na "operativnom zahvatu u trbušnoj šupljini". Najnoviji val glasina potaknula je činjenica da je njezin suprug, princ William "zbog osobnih razloga" otkazao neke obaveze, pa i odlazak na komemoraciju svojeg kuma, posljednjeg grčkog kralja Konstantina, koji je preminuo u 83. godini života.

- Kensingtonska palača u siječnju je jasno objavila rokove princezinog oporavka. Oglasili bismo se s bilo kakvom bitnom novom informacijom - rekao je sada glasnogovornik za američki Page Six te dodao samo kako se 42-godišnja princeza "dobro oporavlja".

Princ je u četvrtak nastavio s obavezama, posjetivši sinagogu u Londonu. Budući monarh ima jako puno posla jer je morao preuzeti niz dužnosti i od oca, kralja Charlesa III., koji se liječi od raka.

Middleton nije viđena u javnosti od Božića prošle godine, a prema pričama koje kolaju Internetom i sve bizarnijim teorijama zavjere - od toga da je bila na plastičnoj operaciji do Crohnove bolesti i da je u komi.

Dodatni šok za Britance bio je kada je u uz vijesti o princezinom odlasku u bolnicu i operaciji, objavljeno da kralj ide na operaciju prostate, a ubrzo i da mu je dijagnosticiran rak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:49