NASTAVAK TURNEJE

Nakon Zagreba i Osijeka, Aleksandra Prijović stiže i u druge gradove: ‘Nastavljamo, volim vas, hvala vam do neba‘

I u Osijek su Aleksandru došli podržati brojni kolege - Boban Rajović, Voyage, Rada Manojlović, Ana Bekuta i Nucci

Aleksandra Prijović

 Ivan Peric/Cropix

Aleksandra Prijović i peti dan za redom, oduševila je prepun Gradski vrt. I na posljednjem koncertu Osječani su od riječi do riječi pjevali njezine hitove u glas. Gost iznenađenja bio je popularni reper Nucci, koji je s Aleksandrom otpjevao hit "Đerdan". "Znaš koliko te podržavam i volim ono što radiš i zaista mi je jako drago što si večeras ovdje jer znam koliko te publika voli gdje god dođeš", poručila je Aleksandra.

image

Aleksandra Prijović i Nucci

Ivan Peric/Cropix
image

Aleksandra Prijović i Nucci

Ivan Peric/Cropix

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam barem mali dio ove novije povijesti koju pišeš. Drago mi je što uspijeva kroz sve ove koncerte približiti vam koliko je ona stvarno normalna i prizemna osoba i stvarno veliki prijatelj", kazao je reper. Aleksandri se, na oduševljenje publike, ponovno na pozornici pridružila i majka Borka Mihajlović.

image

Aleksandra Prijović

Ivan Peric/Cropix

Iznenađenjima večeras nije bilo kraja. Iako je spektakl u Osijeku priveden kraju, turneja "Od istoka do zapada" po drugim hrvatskim gradovima se nastavlja. "Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14.4. i Varaždinu 26.4. Jako se radujem i hvala vam još jednom na divnoj energiji. Jedva čekam ponovno doći u ovaj grad, turneja se nastavlja, volim vas i hvala vam do neba", rekla je pjevačica.

image

Aleksandra Prijović održala peti koncert u Gradskom vrtu

Ivan Peric/Cropix
image

Aleksandra Prijović

Ivan Peric/Cropix

I u Osijek su Aleksandru došli podržati brojni kolege - Boban Rajović, Voyage, Rada Manojlović, Ana Bekuta i Nucci. Čini se da je ovo bilo pet dana koji će Osječani pamtiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 18:39