STRASTI U RUMUNJSKOJ

Napravila pauzu od OnlyFansa pa se ‘bacila‘ na kolegu sa seta: Ulovljeni kako izmjenjuju nježnosti u kombiju

Lottie Moss i Connor Storrie glume u filmu ‘April X‘, a fotografirani su kako izmjenjuju dodire

Lottie Moss i Connor Storrie

 Profimedia/

Lottie Moss viđena je s kolegom iz filma "April X" Connorom Storriem kako su veoma bliski na filmskom setu u Rumunjskoj. Model s OnlyFansa (26) debitirat će u ovom trileru u ulozi Diane, dok će Connor glumiti blizanca Baxa.

Connor i Lottie potaknuli su glasine o romansi jer su fotografirani kako se drže za ruke i dodiruju. Glumac je posjetio Lottien kombi. Mlađa sestra Kate Moss oduševila je u crvenoj midi haljini i bež štiklama.

image

Lottie Moss i Connor Storrie

Fia/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Fia/mega/the Mega Agency/profimedia

Lottie se nagnula uz Connora i položila mu ruku na vrat. Nakon njegovog ugodnog druženja s Lottie, Connor je fotografiran kako snima neke scene bez majice.

image

Connor Storrie

Fia/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Fia/mega/the Mega Agency/profimedia

U baru je potom strastveno poljubio Lilly Krug, koja glumi April.

image

Lilly Krug i Connor Storrie

Fia/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Fia/mega/the Mega Agency/profimedia

Triler je o blizancima Baxu i April. Kad April nestane, Bax pretražuje svaki mračni kutak postsovjetskog grada pokušavajući je pronaći, naposljetku padajući u ludilo.Lottie je prije mjesec dana stigla u Rumunjsku zbog ovog snimanja. Trenutno je fokusirana na svoju glumačku karijeru i ona na OnlyFansu je na pauzi.

Ovaj prijelaz u novu karijeru poklopio se s njezinim razdobljem osobnih izazova u mentalnom zdravlju. Lottie je nedavno briznula u plač dok je svojim obožavateljima iskreno govorila o svojim borbama s tjeskobom u videu na TikToku.

@lottiemossx

Online diary day 1 - i hope this finds the right side of tiktok and people can relate to this feeling of being lost.

♬ original sound - Lottie

Ispričala je kako ju je to što je bila model već u tinejdžerskim godinama ponukalo da koristi droge i alkohol. Priznala je daje razlog zbog kojeg je tetovirala lice i pokrenula stranicu OnlyFans bio da se "jako pobuni protiv industrije koja ju je cijelo vrijeme rastuživala". Podijelila je kako se sada suočava sa sve većom tjeskobom i pokušava otkriti "tko je ona zapravo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:55