GDJE JE NESTAO JACK?

‘Ne izlazi iz vile, ni s kim ne priča, godinu dana nitko ga nije vidio... Iskreno, zabrinuti smo‘

Jack Nicholson zadnji put je viđen na košarkaškoj utakmici Los Angeles Lakersa u listopadu 2021. sa svojim sinom Rayem

Jack Nicholson na utakmici Lakersa

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prijatelji Jacka Nicholsona (85) zabrinuti su za njega jer se više od godinu dana nije pojavio u javnosti. Boje se da njegov način života nije dobar za njegovo zdravlje, a navode da se ponaša poput vuka samotnjaka. Više se ne pojavljuje ni na utakmicama Lakersa čiji je veliki navijač.

Zvijezda, koja ima šestero djece, zadnji put je viđena na košarkaškoj utakmici Los Angeles Lakersa u listopadu 2021. sa svojim sinom Rayem, a od tada većinu vremena provodi sam u svojoj vili na Beverly Hillsu.

- Jack je u kontaktu s određenim rođacima, posebno Rayem, svojim štićenikom, na kojeg je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli – rekao je izvor za RadarOnline

Priča se da se Nicholsonovi prijatelji boje da njegove posljednje godine nalikuju onima njegovog prijatelja Marlona Branda, koji je umro kao samotnjak 2004.

- Brando je umro kao samotnjak nakon tako živopisnog života, a Jackovi prijatelji povlače usporedbe. Njegova ga djeca posjećuju, ali oni su mu jedini kontakt sa svijetom – dodao je izvor za RadarOnline.

Oscarovac se ne pojavljuje e ni na utakmicama

Nicholson je bio 12 puta nominiran za Oscara, a tri puta ga i je osvojio - dva puta za najboljeg glumca i jednom za sporednog. Osim toga, sedam je puta osvojio Zlatnih globusa te 2001. primio Počasnu nagradu Kennedy centra. 1994. godine postao je najmlađi glumac kojem je Američki filmski institut dodijelio nagradu za životno djelo. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima Kineska četvrt, Let iznad kukavičjeg gnijezda, Isijavanje Stanleyja Kubricka, Bolje ne može, Batman Tima Burtona i Pokojni Martina Scorsesea. Njegov posljednji filmski nastup bio je u How Do You Know iz 2010., s Reese Witherspoon, Owenom Wilsonom i Paulom Ruddom.

Nije skrivao da je veliki obožavatelj Leakersa i u slobodno vrijeme odlazio je na svaku njihovu utakmicu. Međutim, nakon pandemije njegova je posjećenost utakmica pala. Na posljednjem pojavljivanju nosio je svoje prepoznatljive sunčane naočale i uživao s osmijehom dok je napeto gledao derbi protiv New York Knicksa u Staples Centeru, a obožavateljima je davao autograme.

Nicholsonov privatni život poznat je po tome što se nikako nije mogao skrasiti. Ima petero djece s četiri zaličite žene. Bio je u vezi s brojnim glumicama i manekenkama, uključujući Michelle Phillips, Bebe Buell i Laru Flynn Boyle. Najdruža veza trajala je čak 17 godina s glumicom Anjelicom Huston, a veza je završila kada je objavljena informacija da je Rebecca Broussard zatrudnila s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:25