HELIKOPTERI OKO KUĆE

Ne jenjavaju reakcije nakon upada policije u vilu slavnog repera: ‘S*anje je stvarno, djeca su u lisicama...‘

Posljednjih je nekoliko mjeseci reper optužen s nekoliko tužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima

Sean Diddy Combs i 50 Cent

 Profimedia/

Reper 50 Cent na društvenim je mrežama kritizirao repera Seana "Diddyja" Combsa nakon što je Diddyjeva imovina u Los Angelesu i Miamiju pretresena uslijed istrage o seksualnom zlostavljanju i trgovini ljudima, prenosi Page Six. "Ovo s*anje je postalo stvarno, federalci su svuda, djeca su u lisicama", napisao je 50 Cent uz snimku Seanova dva sina - Justina i Kinga Combsa.

image

Diddyjeva imovina

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Diddyjeva imovina

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Ne dolaze takvi ako nemaju slučaj...", "Pobjegao i ostavio djecu u g******...", još su neki od komentara koji su uslijedili na društvenim mrežama. Naime, prozivka repera nije iznenadila jer već godinama 50 Cent kritizira Diddyja kad god mu se ukaže prilika te se šali na račun njegove seksualnosti.

Mediji prenose da je policija pretresla Diddyjeve domove u Kaliforniji i Floridi te da su, dok su agenti pješice obilazili posjed, helikopteri letjeli oko kuće. Nekoliko je ljudi ispred Diddyjeve kuće ispitano, a Page Six prenosi da je Diddy uočen kod zračne luke Miami-Opa Locka Executive. Reper je bio u privatnom avionu kada su ga zaustavili.

image

Sean Diddy Combs

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Posljednjih je nekoliko mjeseci reper dobio nekoliko tužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima. Zadnja od njih bila je tužba producenta Rodneyja "Lil Rod" Jonesa, koji je tvrdio da ga je reper zlostavljao od rujna 2022. do studenog 2023. kada su radili na njegovom albumu "The Love Album: Off the Grid".

Njegova je optužba uslijedila nakon što ga je bivša partnerica, Casandra "Cassie" Venture, optužila za seksualno zlostavljanje i silovanje u studenom 2023. Još tri žene također su se javile, ali poričući sve optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 12:11