JANE GARRET

Nepal prvi put u povijesti odabrao plus-size misicu, želi postati Miss svijeta: ‘Kao žena s oblinama predstavljam sve žene‘

Garret je osvojila titulu Miss Nepala nakon što je iznenadila žiri svojom prirodnom ljepotom i osnažujućim izjavama

Jane Garret

 Instagram/Jane Garret/

Jane Garret je ovogodišnja Miss Nepala. Ova 22-godišnjakinja zagovornica je body pozitivnosti te je prva plus size misica koja će predstavljati ovu zemlju na prestižnom natjecanju za Miss Universe.

Garret je osvojila titulu Miss Nepala nakon što je iznenadila žiri svojom prirodnom ljepotom i osnažujućim izjavama.

@samuelamaya__ I had the privilege to meet Miss Nepal, and had the opportunity to listen to her beautiful message for all of us ??✨ @Jane Dipika Garrett ?? #missuniverse2023 #missuniverse #missuniversosv #fyp #parati #missnepal ♬ sonido original - samuelamaya

Tijekom svoje kampanje za Miss Nepala, pokazala je da želi srušiti zastarjele stereotipe ljepote. “Kao žena s oblinama koja ne slijedi određene standarde ljepote, ovdje sam da predstavljam sve žene”, rekla je za strane medije. "Mislim da ne postoji samo jedan način da budete lijepi, svaka je žena lijepa baš takva kakva jest", zaključila je.

Garret je također otvoreno progovorila o prevladavanju nesigurnosti, kako se osjećati dobro u vlastitoj koži i suočavanju sa svojim strahovima. "Mislim da uspjeh ovisi o pojedincu. Za mene je biti na ovoj pozornici i govoriti svoju istinu nešto što je jako važno. Prije nekoliko godina bila sam vrlo nesigurna osoba i imala sam vrlo nisko samopoštovanje. Sada volim sebe i to je za mene uspjeh", izjavila je Garret i oduševila okupljene.

Ovogodišnje natjecanje za Miss Universe održat će se 18. studenog u El Salvadoru, a domaćini će biti Olivia Culpo i Jeannie Mai, kojima će se pridružiti i Maria Menounos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:36