SUKOB PRED HOTELOM

NEPOPRAVLJIVI DIVLJAK Slavni Kanađanin i njegovi tjelohranitelji izmlatili čovjeka koji ga je pristojno pitao za autogram

 Screenshot / TMZ

Policija istražuje Justina Biebera zbog napada na muškarca ispred hotela u Clevelandu nakon NBA utakmice u lipnju prošle godine. Rodney Cannon (34) iz Las Vegasa tvrdi da su ga napali Bieber i njegovi tjelohranitelji i da ga je pjevač tri puta udario.

Kako piše TMZ, prema policijskom izvještaju Cannon je rekao da je tuča izbila nakon što je Bieber skinuo sunčane naočale i podivljao na Cannona što ga fotografira.

Bieber je prije toga obavijestio obožavatelje da se više neće slikati s njima jer se zbog toga osjeća poput ‘zvijeri u kavezu’.

TMZ je još tad objavio video na kojem pjevač i Cannon izmjenjuju udarce, a prema njihovim izvorima muškarac je samo tražio autogram od slavnog pjevača, no ovaj ga je ljutito i agresivno odbio.

‘Žrtva je izjavila kako smatra da ga je tijekom incidenta Justin Bieber udario tri puta. Žrtva je također izjavila da smatra da su ga nekoliko puta udarili i Bieberovi tjelohranitelji. Potom je rekao da je Bieber završio na podu gdje ga je pokušao zauzdati i smiriti te da ga je tad udario tjelohranitelj da oslobodi Biebera’, stoji u policijskom izvješću uz činjenicu da je Cannon prebačen u bolnicu gdje je liječen od ‘snažne povrede glave i mogućeg potresa mozga’.

Glasnogovornik policije rekao je da optužnice još nisu podignute.

Cannon je prema njihovim izvještajima čekao osam mjeseci da podnese prijavu u nadi da će postići vansudsku nagodbu s Bieberom, no to se nije dogodilo.

Ovo nije prvi put da je poznati pjavč umiješan u nasilne obračune. U studenom prošle godine snimili su ga kako udara obožavatelja šakom dok ulazi u limuzinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:57