'NIJE MI BILO NIMALO LAKO'

NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA AMERIČKE ZVIJEZDE Skinula 20 kilograma pa se obračunala s hejterima: 'Ovo je za sve one koji su mi govorili da sam debela'

Khloe kardashian 2013. u Londonu
 Getty Images

Khloe Kardashian mlađa je sestra Kim i Kourtney, no zbog punije figure oduvijek je djelovala kao da je starija od njih.

Reality zvijezda zadnjih se godina posvetila zdravoj prehrani i oblikovanju tijela. redovitim vježbanjem tijelo je dovela do savršenstva, a izgubila je 18 kilograma. Godinama su je nazivali onom bucmastom iz Kardashian obitelji, a sada se na Instagramu hvali fotografijama nevjerojatne transformacije o kojoj će njezini obožavatelji sve moći vidjeti u njezinom novo showu 'Revenge Body'.

Sisters Kim (R) and KhloeKardashian arrive at the MTV Australia Awards at the Australian Technology Park in Sydney April 26, 2008.  REUTERS/Patrick Riviere (AUSTRALIA) - RTR1ZWJR
REUTERS
Ovako je Khloe izgledala na početku prikazivanja showa 'Keeping Up With The Kardashians'

- Da ste mi prije pet godina rekli da ću postati ovisna o vježbanju i zdravoj prehrani, da ću biti inspiracija drugima i pomoći im da ustraju u svojim odlukama, nasmijala bih vam se u lice - započela je ova 32-godišnjakinja svoju ispovijest.

Dodala je da je potpuno počašćena time što se našla u ulozi one koja motivira druge da se osjećaju bolje u svom tijelu.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 14:  Khloe Kardashian attends the launch party for the Kardashian Kollection for Lipsy at Natural History Museum on November 14, 2013 in London, England.  (Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images)
Getty Images
Khloe kardashian 2013. u Londonu

- Svakim danom se osjećam i izgledam sve bolje. Ne mogu vjerovati gdje sam dospjela, a kad gledam stare fotografije, ne mogu vjerovati da sam to bila ja - priznaje Khloe.

O svom tijelu Khloe se više počela brinuti nakon što je bilo jasno da je njezin brak s bivšim košarkašem Lamarom Odomom osuđena na propast. U međuvremenu je izdala i knjigu 'Strong Looks Better Naked' koja također govori o njezinoj transformaciji.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

- Proces je to koji je išao polako. Moj cilj nije bio izgubiti 10 kilograma u 10 dana. Htjela sam se emocionalno osjećati jače. Oduvijek sam imala izgovore kada je moj višak kilograma bio u pitanju, primjerice često sam govorila da imam jake osti, no kad sam počela gubiti kilograme, bila sam iznenađena - prisjeća se.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Onda je zaposlila trenera i nutricionista i tu je sve krenulo. priznala je da joj u početku nije bilo lako, no kako kaže, sada je napravila dovoljno da bi se osvetila svim onim kritičarima koji su je nazivali debelom otkako ju je obiteljski reality show proslavio.

A video posted by Khloé (@khloekardashian) on

A video posted by Khloé (@khloekardashian) on

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:58