KAKVA PROMJENA

Nicole Kidman i dalje ostavlja obožavatelje bez teksta: Nižu se komplimenti na novi, mlađahni izgled

Kidman su na Instagramu nazivali ‘prekrasnom‘ i ‘najsavršenijom‘, a neki su njezin novi izgled nazvali ‘potpunom preobrazbom‘

Nicole Kidman u seriji ”Expats”

 Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Nicole Kidman oduševila je obožavatelje novom frizurom. Slavna 56-godišnja glumica odlučila se za promjenu - kultni bob s nešto kraćim pramenovima s prednje strane.

Popularnu plavušu obožavatelji su zatrpali komplimentima zbog nove frizure, a glumica je također podijelila Instagram priču na kojoj je označila svog frizera Adira Abergela i vizažista Guccija Westmana koji su zaslužni za ovaj novi spektakularni izgled kojeg se njeni pratitelji ne mogu zasititi.

Kidman su na Instagramu nazivali "prekrasnom" i "najsavršenijom", a neki su njezin novi izgled nazvali "potpunom preobrazbom", prenosi Page Six.

Također, na fotografijama u objavi, Kidman nosi crnu kožnu jaknu brenda Balenciaga i opušteno pozira. Na drugoj je fotografiji navukla kapuljaču preko glave, a vjerojatno je snimala reklamnu kampanju za poznatu modnu marku, čija je ambasadorica.

Inače, Nicole je fotografije svog novog i mlađahnog izgleda podijelila samo tjedan dana nakon što je pozirala za naslovnicu i izdanje časopisa Elle za travanj 2024., pokazujući svoje mišiće i zategnuto tijelo na kojem joj mnogi zavide.

Naime, pozirala je u nizu atraktivnih odjevnih kombinacija, uključujući seksi, crni komplet donjeg rublja. Tu kombinaciju grudnjaka i gaćica brenda Dolce & Gabbana uparila je s podvezicom, rukavicama i halterima.

Kidman je još nosila i YSL kombinezon bez naramenica i crvenu Balenciaga haljinu koja je isticala njezine mišiće, a internet je posebice oduševila bijela Balenciaga haljina s povišenim ovratnikom.

Podsjetimo, na početku godine, u siječnju, glumica je pozirala za snimanje naslovnice australskog Voguea, noseći usko čipkasto donje rublje i držeći zmiju oko vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 11:40