TEŠKI DANI PJEVAČICE

NIKAD NIJE SKRIVALA PROBLEME, ALI OVISNOSTI SE NIJE USPJELA RIJEŠITI... Snimka s posljednjeg koncerta nagovijestila je u kakvom je stanju Demi Lovato

 

Pop zvijezda Demi Lovato u utorak je hospitalizirana zbog predoziranja. Navodno je cijeli ponedjeljak slavila prijateljev rođendan, a u nedjelju je imala posljednji nastup, u Paso Roblesu u Kaliforniji.

Fanovi su primijetili da je već tad, u nedjelju, 25-godišnja pjevačica imala problema na pozornici. Naime, dok je izvodila pjesmu ‘Sober’, koju je napisala nakon što je priznala da je posrnula nakon šest godina trezvenosti, nakratko je zaboravila riječi pjesme. Kad su to primijetili, obožavatelji su joj pružili podršku, a ona je na mikrofon priznala: 'Je****, zaboravila sam riječi.'

Lovato je navodno stabilno i nalazi se u bolnici. Liječnici hitne pomoći koji su prvi stigli u njezin dom, pronašli su je u nesvijesti i dali joj odmah dozu Narcana, lijek koji se daje žrtvama predoziranja, izvijestio je TMZ. Lijek blokira učinak droge i ‘oživljava’ žrtvu.

Premda se prvo pisalo da je Demi uzela preveliku dozu heroina, njezini su prijatelji to negirali, a sama Demi je navodno odbila surađivati s liječnicima i nije im otkrila koju je drogu koristila. Policija je za TMZ rekla da neće biti pokrenuta istraga jer kod pjevačice nisu pronađene zabranjene supstance.

Zvijezda je dosad bila jako otvorena o svojim problemima s drogom u prošlosti i o bipolarnom poremećaju od kojeg boluje. Rekla je da već šest godina nije konzumirala alkohol, kokain i oksikodon. Na posljednjoj objavljenoj fotografiji na Instagramu prijatelji i obožavatelji su joj ostavili čak više od 172.000 poruka podrške.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

U dokumentarcu ‘Simply Complicated’ (‘Jednostavno komplicirano’) otkrila je da je kokain probala sa 17 godina: ‘Jako mi se svidjelo. Imala sam osjećaj kao da gubim kontrolu kad sam prvi put probala kokain.’

Poruke podrške preko Twittera poslali su joj brojni prijatelji i kolege, poput Ariane Grande, Ellen DeGeneres, Bebe Rexha, Ed Sheeran, Lily Allen, Christina Aguilera, Paula Abdul, Bella Thorne i mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:49