NJENA ‘STIJENA‘

Njihova je romansa jedna od najljepših u Hollywoodu: Supruga iznenadila atraktivnom fotografijom svog slavnog muža

Uz fotografiju poznatog glumca bez majice, privukla je pažnju brojnih njegovih obožavateljica koje je stekao kroz dugu karijeru

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith 

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Sretan rođendan ljubavi mog života - napisala je Keely Shaye Brosnan povodom 71. rođendana svog muža, bivšeg Jamesa Bonda, Piercea Brosnana.

Uz fotografiju poznatog glumca bez majice, privukla je pažnju brojnih njegovih obožavateljica koje je stekao kroz dugu karijeru, a 61-godišnja supruga izjavila je kako je on njena "stijena, sidro i sve". Također, poručila je da ga voli beskrajno.

Brosnan i Keely Shaye upoznali su se 1994. u Cabo San Lucasu u Meksiku, a vjenčali su se 2001. Par ima dva odrasla sina, Dylana (27) i Parisa (23), a nedavno joj je odao počast tijekom proslave Majčinog dana, 12. svibnja, kada je na Instagramu objavio kolaž fotografija Keely, svoje majke May i Keelyne majke Sharon.

Također, za njen 60. rođendan u rujnu 2023., Brosnan je podijelio koliko je ona važna u njegovom životu poklonivši joj ruže uz dirljivu poruku kojom se prisjetio njihovog prvog susreta, što samo potvrđuje zašto se njihovoj ljubavnoj priči dive mnogi - prema supruzi se ponaša poput pravog kavalira, otvara joj vrata automobila, a paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

S druge strane, i Keely također iskazuje Pierceu ljubav i privrženost na mnoge načine.

Naime, kad je Brosnan obilježio svoj 70. rođendan u svibnju 2023., Keely je tom prigodom objavila na Instagramu fotografiju svog supruga na kojoj pozira uz plavo nebo i žuto cvijeće.

- Sretan rođendan, dragi moj - napisala je u rođendanskoj čestitki.

- Želim ti blagoslovljeno, izdašno i pustolovno novo putovanje oko sunca. Nije važno koliko imaš godina... Važno je koliko si hrabar u životu. Volim te svim srcem - napisala je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 22:43