GDJE SU SE NAŠLI?

Nova ljubavna veza zatresla showbizz svijet: Taylor Swift uhvaćena s bivšim svjetskim prvakom!

Kao i mnoge internetske glasine, nagađanja o neobičnoj vezi započela su prošlog tjedna na DeuxMoi

Taylor Swift

 Daniel Deslover/Zuma Press/Profimedia/Daniel Deslover/zuma Press/profimedia

Poznati vozač Formule 1, Fernando Alonso, urnebesno je odgovorio na glasine da potajno hoda s pjevačicom Taylor Swift.

image
Martin Keep/Afp

Ovaj 41-godišnji Španjolac objavio je u ponedjeljak na TikToku video u trajanju od pet sekundi, popraćen njenom hit pjesmom “Karma”. U snimci, Alonso je "skrolao" na svom telefonu prije nego što je pogledao u kameru i namignuo.

- Era utrka - rekao je slavni vozač, aludirajući na trenutačnu turneju dobitnice Grammyja koja nosi ime "Eras Tour". Dvostruki svjetski prvak također se osvrnuo na pjesmu Taylor Swift zvanu “22” kada je komentirao "Feeling 33" na istoj toj objavi.

Kao i mnoge internetske glasine, nagađanja o neobičnoj vezi započela su prošlog tjedna na DeuxMoi, popularnom Instagram računu koji pokušava razotkriti tajne veze poznatih. Inače, nekoliko španjolskih časopisa pisalo je o Taylor i španjolskom F1 vozaču Fernandu Alonsu, stoji u anonimnoj poruci podijeljenoj na Instagram pričama.

image

Taylor Swift na dodjeli Grammyja

Robyn Beck/Afp

- Prema njihovim riječima, par se viđa već tjedan dana, no nije ništa ozbiljno budući da su oboje slobodni tek od nedavno - stoji u poruci koja je objavljena na Instagram računu DeuxMoi koji je točno predvidio nove veze slavnih u desecima navrata. Drugi su se oglasili na Twitteru kako bi dodatno podržali par o kojem se pričalo, a jedan korisnik je čak i fotošopirao Alonsa u fotografiju Swift sa svojim prijateljima tijekom vikenda, piše Page Six.

image

Fernando Alonso

Screenshot/tiktok/

Poznata pjevačica, koja je inače i nastupila na Velikoj nagradi Sjedinjenih Država 2016., nedavno je izašla iz veze s Joeom Alwynom s kojim je bila šest godina, ali tvrdi da "prekid nije bio dramatičan".

image

Taylor Swift i Joe Awlyn

Profimedia/

Vozač Aston Martina, također je slobodan nakon što je prekinuo vezu s novinarkom Andreom Schlager ranije ovog mjeseca.

- Odlično smo se proveli i tako će biti i dalje, ali na drugačiji način - podijelio je u objavi na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:14