PREPOZNAJETE LI JE?

Obilježila je generacije, bila seks simbol za kojim se maštalo, a onda je operirala - sve: ‘Živjela je za to...‘

Zvijezda negira da ima filere, inzistirajući na tome da su joj ‘usne prave‘

Janice Dickinson

 Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

Nekadašnji seks simbol, 67-godišnja Janice Dickinson, bila je jedna od najuspešnijih manekenki 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a tu 178 centimetara visoku brinetu s tamnim očima mnogi pamte po kampanjama za Versace i Calvin Klein te braku sa Sylvesterom Stalloneom. Doduše, od vremena kada je ponosno nosila titulu prvog supermodela na svijetu se puno promijenila, a mnogi za to okrivljuju "ovisnost" o plastičnim operacijama.

image

Janice Dickinson, 2019.

Yuri Gripas/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Naime, sebe naziva "prvim svjetskim supermodelom", no nakon godina estetskih operacija izgleda potpuno neprepoznatljivo. Rođena je 16. veljače 1955. godine, a prvi estetski zahvat imala je s 33 godine. Zvijezda je potrošila tisuće i tisuće dolara na razne zahvate, a kao rezultat toga, Janice je 2013. proglasila bankrot nakon što je zapala u dugove zbog neplaćenih kozmetičkih računa.

image

Janice Dickinson, 2022.

Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia

Radila je facelifting, operaciju grudi, zatezanje trbuha i vrata, liposukciju i botox. Grudi je radila devedesetih, 2004. se podvrgla faceliftingu, a tri godine kasnije je ponovo zategla trbuh i vrat. Zvijezda je za svoj bankrot 2013. okrivila plastičnu kirurgiju.

Janice je za In Touch Magazin rekla da je "živjela za plastične operacije". Bivša manekenka uvijek je bila otvorena i iskrena oko svojih estetskih zahvata, no mnogi vjeruju da je operirala i usne. Međutim, zvijezda negira da ima filere, inzistirajući na tome da su joj "usne prave". Doduše, slavni kirurg dr. Anthony Youn vjeruje da je dala napraviti "gotovo sve plastične operacije lica koje postoje".

image

Janice Dickinson, 2022.

Oconnor/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Vjerujem da se podvrgla svim plastičnim operacijama lica koje postoje, uključujući zatezanje lica, podizanje kapaka, injekcije usana, botox, injekcije masti i podizanje obrva. Vjerojatno je sama otplatila kuću svom plastičnom kirurgu - rekao je Youn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:48