DOSTA JOJ JE

Obožavatelji se okrenuli protiv zvijezde serije ‘Stranger Things‘: ‘Nezahvalno je od nje što to govori‘

Ova 19-godišnjakinja je već ranije izjavila da je spremna napustiti seriju koja ju je vinula u zvijezde i uz koju je odrasla

Millie Bobby Brown

 Nicole Kubelka/Imago Stock&people/Profimedia/Nicole Kubelka/imago Stock&people/profimedia

Obožavatelji serije ‘Stranger Things‘ žestoko su kritizirali Millie Bobby Brown nakon njezinog brutalnog priznanja o lojalnosti popularnoj seriji.

Naime, 19-godišnja glumica koja je glumila Eleven u Netflixovoj znanstveno-fantastičnoj seriji smještenoj u osamdesetim godinama prošlog stoljeća rekla je u nedavnom intervjuu da je spremna reći "zbogom seriji jer je sprječava u prihvaćanju drugih projekata". U središte pozornosti dospjela je u dobi od 12 godina kada je dobila ulogu u seriji koja će uskoro završiti petom, ujedno i posljednjom sezonom, piše Daily Mail.

image

Eleven

-/Pa Images/Profimedia/-/Pa Images/Profimedia

Za časopis Glamour rekla je da je spremna krenuti dalje. Međutim, neki obožavatelji ‘Stranger Thingsa‘ kritizirali su je da djeluje nezahvalno zbog slave i pozornosti koju joj je serija donijela.

- A da budeš zahvalna za ono što ti je omogućilo život u kojem danas uživaš? - komentirao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi prokomentirao da je nezahvalna na ulozi koja joj je donijela slavu i milijune. Neki čak tvrde i da je "Stranger Things" ujedno jedina stvar zbog koje je poznata.

image

Postava Stranger Thingsa

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/Everett/Profimedia

Ova 19-godišnjakinja je već ranije izjavila da je spremna napustiti seriju koja ju je vinula u zvijezde i uz koju je odrasla. Prema Millie, sedam godina serije joj je dalo "alate i resurse da bude bolja glumica". Otvoreno je dodala kako neće biti tužna jer nitko ne umire te je istaknula da "kada završi, moći ću i dalje viđati te ljude".

Inače, Millie je izrazila želju da se serija završi što ranije.

- Definitivno sam spremna završiti sa serijom. Osjećam da je serija dosta toga do sada već ispričala, i mi znamo za to, jer je u našim životima već dugo. Spremna sam reći zbogom ovom poglavlju svog života i otvoriti nova. Mogu sama stvarati priče koje su mi važne i fokusirati se na širu sliku, ali zahvalna sam na seriji - rekla je glumica.

image

Postava Stranger Thingsa

Netflix/Hollywood Archive/Profimedia/Netflix/Hollywood Archive/Profimedia

S druge strane, Finn Wolfhard, koji glumi Mikea Wheelera, priznao je Uproxxu u siječnju da "nije spreman za kraj", iako je također dodao da bi "bilo smiješno" da se serija nastavi i nakon pete sezone.

- Samo želim pomoći da se završi, ali ne na način da želim završiti s tim što brže. Definitivno sam tužan zbog toga, ali isto tako, znam da je to sljedeće poglavlje života - objasnio je i dodao da želi "vidjeti završetak svakog od likova, a koji će biti prilično zadovoljavajuć obožavateljima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:50