TRENUTAČNO JE U ZATVORU

OČAJNIČKI TREBA POMOĆ Sestra slavne pjevačice, oboljela od HIV-a, uhićena je zbog prostitucije

 Police photo

Alison A. Carey, starija sestra pop dive Mariah Carey, uhićena je u nedjelju ispred jednog hotela u New Yorku nakon što je policajcima u civilu nudila seksualne usluge. Klijente je tražila putem interneta.

- Lijepa sam žena koja traži muškarca spremnog za zabavu i ulazak u svijet užitka koje mu druge žene jednostavno e mogu priuštiti - piše u njezinom opisu, a uz to se poslužila riječima pjesme 'Fantasy' svoje slavne sestre.

Policija je upozorila sve one koji su stupili u seksualni odnos s Alison da posjete liječnika što je prije moguće jer je HIV pozitivna. Carey je trenutačno u zatvoru. Ove godine u ožujku Alison se sestri Mariah javno obratila u videu u kojem ju je zamolila za pomoć.

Facebook

Naime, Alison su prošle godine u travnju brutalno pretukli provalnici koji su joj upali u stan. Kao posljedicu zadobila je ozbiljno oštećenje mozga, kao i kralježnice.

- Mariah, volim te. Očajnički trebam tvoju pomoć. Molim te, ne ostavljaj me ovako - poručila joj je tada u videu.

Pored svega, Alison je bivša ovisnica koja je HIV pozitivna. Obitelj Carey godinama je u svađi pa ne komuniciraju, no glasnogovornik pjevačice tom je prigodom izjavio da Mariah nije kamenog srca te da godinama pomaže svojoj sestri i njezinoj djeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 16:05