‘OLLY, OVO NAS BOLI‘

On je možda i najveći luzer ovogodišnjeg Eurosonga: ‘Jednostavno, ne razumijem...‘

Olly Alexander predstavljao je Englesku na Eurosongu 2024. s pjesmom ‘Dizzy‘, nastup je mnoge zgrozio, a očekivanja su bila velika

Olly Alexander

 Jessica Gow/tt/Afp

Olly Alexander, predstavnik Engleske na ovogodišnjem Eurosongu, prekinuo je šutnju nakon poraza koji je shrvao engleske obožavatelje glazbenog natjecanja, piše The Sun. Na Ollyjevu izvedbu pjesme "Dizzy" pjevač je dobio oštre reakcije, a u svemu ga je branio njegov otac.

image

Olly Alexander

Tobias Schwarz/Afp

Engleski je predstavnik od žirija dobio samo 46 bodova, a od publike nula pa se našao na zadnjem mjestu natjecanja. Ipak, ljubaznost nije izostala unatoč porazu. Olly je podijelio fotografiju Nema na društvenim mrežama i čestitkom prekinuo šutnju.

"Nemo! Uspjeli ste! Tako sam ponosan na vas, bila je čast biti na ovom putovanju s vama", napisao je engleski pjevač u svojoj Instagram priči.

image

Predstavnik Engleske na Eurosongu 2024. prekinuo je šutnju nakon poraza čestitkom pobjednicima

Screenshot Instagram/Olly Alexander/
image

Olly Alexander

Tobias Schwarz/Afp

"Uživao sam u svakoj minuti. Za mene je pravo iznenađenje da se javnost nije povezala s tom pjesmom, iako joj je žiri dao dobre ocjene. To je za njega fantastično iskustvo, proveo se prekrasno ondje. Ovo je samo još jedan korak dalje kamo god da ide", rekao je Ollyjev ponosni otac David Thornton.

Naime, pjevač se susreo s kritikama zbog svog "slabog" i "nekontroliranog" vokala. Gledatelji iz Ujedinjenog Kraljevstva također su poraz pripisali i kvaliteti zvuka koja, kako prenose britanski mediji, nije bila na uobičajenoj razini, a neki su čak nagađali da je pjevač "sabotiran". No, unatoč tehničkim problemima, komentator Graham Norton rekao je da je to bila jedna od najboljih postava pozornice koju je Velika Britanija ikada imala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:10