EMRATA OGOLILA DUŠU

‘Osjećam ljutnju i tugu nakon razvoda braka. Pokazivanje gole kože u javnosti? Pa to prodaje moje knjige‘

Bila sam na nekoliko spojeva, ali nisam se prijavljivala na dating aplikacije, dajte mi još malo vremena za to, kaže Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski 

 Angela WEISS/AFP

Emily Ratajkowski (31) supruga, producenta Sebastiana Beara-McClarda, ostavila je ranije ove godine jer joj je navodno bio nevjeran, a sad je u intervjuu za Harper‘s Bazaar napokon progovorila o vrtlogu emocija s kojima se nosi nakon razvoda četverogodišnjega braka.

- Osjećam sve emocije. Osjećam ljutnju, tugu. Osjećam uzbuđenje, osjećam radost i lakomislenost. Svaki dan mi je drugačiji. Jedina dobra stvar koju znam jest ta da osjećam sve te stvari, što je lijepo... Vjerujem da ću biti dobro - izjavila je slavna manekenka i dodala kako je opet počela izlaziti s muškarcima. Kako piše Daily Mail, njezin novi potencijalni dečko je DJ Orazio Rispo, s kojim se nedavno vrlo prisno družila.

Upitana je li ikad hodala s holivudskim glumcem Bradom Pittom, s kojim su je povezivali ove jeseni, Emily je odgovorila "nečitljivim" izrazom lica, ali takve tračeve nije niti zanijekala.

- Bila sam na nekoliko spojeva, ali nisam se prijavljivala na dating aplikacije, dajte mi još malo vremena za to - rekla je zanosna brineta, čiji Instagram profil pod nazivom "emrata" prati više od 29 milijuna korisnika.

Manekenka je kasnije u intervjuu otkrila kako se njezin stav prema vezama prilično promijenio od vremena kad je tek bila na početku karijere.

image

Emily Ratajkowski

ANGELA WEISS/AFP

- Iskreno, upuštala sam se u odnose jer sam htjela imati dečka kako bi on od mene udaljio neke opake muškarce koje sam susretala u svijetu mode. Da upotrijebim TikTok frazu - bila sam pomalo ‘izaberi me djevojka‘ - nisam baš bila dobra u odlučivanju oko toga što i tko mi se sviđa. Stvarno sam htjela biti izabrana. Bilo mi je teško otići s nekim na spoj i razmišljati o tome koliko mi se ta osoba sviđa ili ne sviđa. Razmišljala bih o tome kako me ti dečki doživljavaju, što to sve znači, što žele od mene, što to govori o mojoj vlastitoj vrijednosti. Srećom, toga više nema - ispričala je Ratajkowski.

Trenutačno joj je glavni fokus njezin jednogodišnji sin Sylvester, kojega je dobila u braku sa Sebastianom.

- Nikad prije u životu nisam imala tako jasne prioritete. Sly je broj jedan i to je to. Majčinstvo me natjeralo da preispitam što mi je važno i čemu želim naučiti svojega sina - rekla je Emily.

Prošle godine objavila je knjigu eseja pod naslovom "My Body", a u intervjuu za Harper‘s Bazaar sad je objasnila zašto u javnosti pokazuje toliko gole kože.

- To prodaje moje knjige. Ne pokušavam se osloboditi odgovornosti. Ali isto tako mislim da ne bih prodala toliko knjiga da to nisam učinila. Tako svijet funkcionira. Mislim, svi mi sudjelujemo u sustavima s kojima se ne slažemo - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:49