JAMIE NIJE DOBRO

Otac Britney Spears teško je bolestan, tjednima leži na specijalnom odjelu infektologije: ‘Ozbiljno je‘

Iako su se pojavile glasine o mogućnosti pomirenja, Britney se za sada nije oglasila nekom od svojih dugih objava na Instagramu

Britney Spears i Jamie Spears

 Instagram/AFP

Otac Britney Spears, Jamie Spears, trenutno je u bolnici zbog ozbiljnog zdravstvenog problema - već neko vrijeme bori se s teškom infekcijom, objavio je Page Six.

- Radi se o zaista jakoj infekciji, tako ozbiljnoj da je morao na operaciju - rekao je neimenovani izvor - U bolnici je već tjednima, i to na specijalnom odjelu infektologije.

I drugi neimenovani izvor potvrdio je loše zdravstveno stanje 71-godišnjeg Jamieja, ali nitko nije otkrio konkretnu dijagnozu.

image

Jamie Spears prošle godine

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Daily Mail je nedavno pisao kako je Jamie Spears, koji je imao problema s alkoholom, ovo ljeto proveo na rehabilitaciji, no Page Six tvrdi da to nije istina. On je prije nekoliko mjeseci doista bio hospitaliziran, no ne zbog alkoholizma, nego zbog komplikacija operacije zamjene koljena koju je imao prije 16 godina. To je samo dio njegovih zdravstvenih problema - 2018. završio je u bolnici zbog puknuća debelog crijeva, a sada mu ni bubrezi ne rade kako treba.

image

Britney Spears i otac 2010. godine

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fame Pictures/backgrid Usa/profimedia

Bolest ga je jako iscrpila, prenosi Page Six, te je izgubio više od 13 kilograma i "iznimno je mršav".

- Doista je ozbiljno bolestan - rekao im je zabrinuti insajder.

Otkako je izgubio skrbništvo nad svojom kćeri, koje je trajalo punih 13 godina, Jamie se potpuno povukao iz javnosti. Ona ga je na vrhuncu pravne bitke, početkom rujna 2021. optuživala da je tijekom tih godina, dok je imao kontrolu nad njezinim osobnim, medicinskim i financijskim odlukama, u stvari zlostavljao. On je negirao optužbe, tvrdeći da je odluka o skrbništvu 2008. godine "spasila mentalno zdravlje njegove kćeri". Samo dva mjeseca kasnije sud u Los Angelesu ukinuo je skrbništvo.

image

Jamie Spears na sudu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Otac i kći od tada nisu komunicirali, a Britney je u jednom od svojih objava na Instagramu, u listopadu prošle godine, rekla da što se nje tiče Jamie "može gorjeti u paklu". Ipak, nakon što su krenule vijesti o njegovom izrazito lošem zdravstvenom stanju, pojavile su se glasine da bi Britney, nakon što se razvela od Sama Ashgarija, namjerava postići kakvo-takvo primirje s bolesnim ocem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:39