JOHN HEARD

OTAC IZ FILMA 'SAM U KUĆI' UMRO JE SAMO 6 MJESECI NAKON SVOG SINA S Maxom (22) nije bio u dobrim odnosima, zbog čega je silno patio...

 Screenshot Obituary / Profimedia

John Heard preminuo je u petak u 73. godini. Holivudski glumac najpoznatiji po ulozi u filmskom božićnom hitu ‘Sam u kući’ preminuo je samo šest mjeseci nakon što mu je umro sin Max, pišu britanski mediji.

Max Heard (22) navodno nije bio u dobrim odnosima s ocem, a umro je kod kuće, u snu, u svom krevetu 6. prosinca 2016., piše Mirror. Uzrok smrti nikad nije otkriven.

Max je umro ‘mirno u snu’, napisala je njegova majka Sharon u osmrtnici i dodala da je ‘silno patio jer otac ne sudjeluje u njegovom životu’. John i Sharon Heard imaju i kćer Anniku.

72-godišnji glumac pronađen je mrtav u hotelu u Kaliforniji, a uzrok smrti se još istražuje. Pronašle su ga sobarice u hotelu u Palo Altu gdje je navodno odsjeo nakon manje operacije na leđima ovaj tjedan.

Heard je glumio tatu u hit filmu devedesetih uz dječju zvijezdu Macaulaya Culkina. U filmu ‘Big’ glumio je uz Toma Hanksa, a u ‘Slučaju Pelikan’ uz Juliju Roberts. Glumio je i u brojnim popularnim serijama kao što su ‘Poroci Miamija’, ‘Zakon i red’, ‘Sopranos’, ‘CSI: Miami’, ‘Brojevi’, ‘Zakon braće’ i druge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:37