IMAO JE 25 GODINA

Otkriven uzrok smrti mlade zvijezde ‘Euforije‘: Kobna je bila ubojita kombinacija lijekova i droge

Lisa, majka Angusa Clouda, prva je nazvala hitnu pomoć i rekla da joj se sin možda predozirao i da nema puls

Angus Cloud 

 Michael Tran/AFP

Zvijezda TV serije "Euforija", 25-godišnji Angus Cloud, preminuo je od slučajnog predoziranja kokainom, metamfetaminom i fentanilom. Glumac je 31. srpnja pronađen u besvjesnom stanju u svojoj obiteljskoj kući u Oaklandu u Kaliforniji, a hitne službe proglasile su ga mrtvim na licu mjesta.

Ured mrtvozornika okruga Alameda priopćio je kako je Cloud umro od smrtonosne kombinacije fentanila, kokaina, metamfetamina i još mnogih drugih supstanci.

- Angus je patio od akutne intoksikacije kombinacijom lijekova, koja je također uključivala benzodiazepin - izvijestili su.

Tjedan dana prije smrti glumac je otputovao u Irsku kako bi pokopao svoga oca, koji je umro u svibnju nakon kratke borbe s rakom. Conor Hickey preminuo je 18. svibnja u dobi od 65 godina, prenosi Daily Mail.

image

Zendaya i Angus Cloud

Chris Delmas/AFP

Glumčeva obitelj isprva je sugerirala da je glumac možda počinio samoubojstvo - naime, njegova majka Lisa prva je nazvala hitnu pomoć i rekla da joj se sin možda predozirao i da nema puls. Potvrđeno je i kako Cloud nije ostavio nikakvo oproštajno pismo.

Producenti i glumci iz "Euforije" kažu kako je "Angus bio neizmjerno talentiran i voljen dio njihove ekipe".

- Izražavamo najdublju sućut njegovim prijateljima i obitelji u ovom teškom trenutku - priopćili su.

Redatelj Sam Levinson rekao je: "Nitko nije bio poput Angusa. Bio je previše poseban, previše talentiran i premlad da bi nas tako brzo napustio. Također se borio, kao i mnogi od nas, s ovisnošću i depresijom. Nadam se da je znao koliko je srca dotaknuo. Volio sam ga i uvijek ću ga voljeti. Počivao u miru i Bog blagoslovio njegovu obitelj".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:57