SUZE ZA KRAJ

Otuđeni suprug progovorio: Ja sam kriv za kraj braka. Pio sam bocu tekile i šaku tableta svaki dan. Život sa mnom bio je nemoguć‘

Otuđeni suprug Tori Spelling s kojim ima petero djece, u emotivnoj ispovijesti rekao je da će do kraja života ispravljati pogreške

Tori Spelling i Dean McDermott

 Interstar/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Interstar/mega/the Mega Agency/profimedia

Dean McDermott (57) progovorio je o nepoznatim detaljima i činjenicama o kraju njegova braka s glumicom i poduzetnicom Tori Spelling (50).

U emotivnoj ispovijesti za britanski Daily Mail pričao je o njihovu odnosu, te o svemu što je vodilo do pucanja njihove ljubavi koja je trajala 18 godina. Priznao je da nije bio "ni blizu trijezan" kada je najavio njihovo razdvajanje u lipnju.

Kanadski glumac je u razgovoru prvi put preuzeo odgovornost za raspad braka i mnoge osobne pogreške, te priznao da su se on i Tori počeli udaljavati još prije pet godina. Rekao je kako od 2017. godine nisu dijelili postelju. Njegova borba s ovisnošću dodatno je pogoršala stvari.

image

Dean McDermott ljeto je proveo na rehabilitaciji

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Sve što je Tori ikad napravila do današnjeg dana je bilo da želi da ja budem sretan i zdrav. Nanio sam mnogo štete i boli toj ženi - kazao je - Danas za to preuzimam odgovornost i to je najveća stvar koju ću morati ispraviti u životu.

McDermott je ispričao kako je bio jako depresivan, kako je imao napadaje bijesa koje je pojačavao alkohol i lijekovi na recept. Zbog toga su njegova supruga i djeca često bili "kao skamenjeni". Mnogo se puta onesvijestio nakon opijanja. Uznemirena Tori često je provjeravala je li uopće živ. Iskreno je priznao da je sve to, kada pogleda iz današnje perspektive, život s njim činilo nemogućim.

Tijekom razgovora glumac je nekoliko puta bio na rubu suza, preplavljen emocijama, no nastavljao je govoriti o svemu što je činio pogrešno i što je vodilo kraju braka.

image

Dean McDermott i Tori Spelling bili su par 18 godina

Matt Baron/bei/shutterstock/Matt Baron/bei/shutterstock

- Pred kraj sam pio bocu od 7,5 decilitara teklile svake večeri, sedam dana u tjednu i uzimao šaku tableta, dok je moja predivna obitelji bila u drugoj sobi - objasnio je - To je ono što je dovelo do sloma, to je ono što se dogodilo između mene i Tori. Nisam više mogao, nisam više mogao živjeti takav život. Bio sam umoran od ljutnje i urlanja.

On tvrdi kako je sada trijezan, nakon što je proveo ljetne mjesece u centru za rehabilitaciju koji mu je "spasio život". Djecu, a ima ih petoro, nije vidio jako dugo, no očajnički želi pomirenje sa svojom obitelji. Rekao je i kako su on i Tori ponovno počeli komunicirati.

image

Tori Spelling i Dean McDermott s djecom

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U svojoj ispovijesti McDermott je rekao kako ne osjeća ni sekundu žaljenja zbog vremena koje je proveo s njom.

- Bila je to prava bajka. Mislim, bila je to prekrasna ljubavna priča. Ljubav na prvi pogled i najljepše vjenčanje. - rekao je sjetno i nazvao njihov brak "ostvarenjem sna" iako su se morali nositi s brojnim kritičarima u Hollywoodu koji su smatrali da brak kćeri moćnog TV producenta Aarona Spellinga i polupoznatog kanadskog glumca neće potrajati.

- Davali su nam šest mjeseci. No, pokazali smo im, jer smo bili zajedno 18 godina i imamo petoro djece - kazao je McDermott pa dodao - Ostatak mojeg života morat ću provesti pokušavajući ispraviti svoje pogreške, jer sam uzeo nešto predivno i rušio to godinu za godinom, dan za danom.

Dramatična priznanja i posipanje pepelom, ipak ne znače da je par na putu pomirenja. Tori je, doduše, nakon objave suprugove ispovijesti utjehu potražila u fast foodu. U Instagram Storyju objavila je fotografiju kutije McRib sendviča iz McDonald‘sa, koji se povremeno nađe u ponudi tog lanca u SAD-u i izazove pravu pomamu, uz riječi: "Utjeha starog prijatelja koji se vrati baš kada ti je najpotrebniji".

image

IG Story Tori Spelling

/Instagram

Ona je prije nekoliko dana snimljena kako se ljubi s marketinškim stručnjakom Ryanom Cramerom, direktorom agencije Neuron Syndicate Inc. iz Santa Monice. McDermott je, pak, u rujnu prvi put snimljen s novom djevojkom Lily Calo (32), bivšom voditeljicom umjetničke galerije i jednom od šefica u tvrtki koja se bavi "osobnim razvojem".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:48